The Kitchen: konferenciavendégek a konyhában – KÉPGALÉRIÁVAL

Forrás: turizmus.com

 2015. május 06. 18:09

Napjainkban a vendégek igénylik, hogy a konferenciához tartozó szolgáltatásoknak ne csak élvezői, hanem aktív részesei lehessenek. Erre nyílik lehetőség a Kempinski Hotel Corvinus Budapest konferenciaszintjén kialakított The Kitchenben látványos, kötetlen és könnyed formában.

A The Kitchen új minőséget képvisel napjaink rendezvényhelyszínei között. A modern, jól felszerelt látványkonyhában a Kempinski mesterszakácsai interaktív módon adják át tudásuk legjavát a konferenciavendégeknek. A funkcionálisan kialakított és berendezett étkező- és pihenőrészben a vendégek zavartalanul élvezhetik a dizájn és a gasztronómia harmóniáját. A The Kitchen egy szinten van a szálloda többi bankett-termével és további előnye, hogy természetes fényt kap a hotel hatalmas tetőablakain keresztül. Ideális helyszín gasztronómiai eseményekhez és interaktív kávészünetekre.

 

A látványkonyha kötetlensége oldott hangulatot teremt a kávészünetekben, így a konferenciavendégek kikapcsolódhatnak a koncentrációt igénylő előadások között. A helyszín elsősorban olyan események rendezésére a legalkalmasabb, ahol fontos szerepet játszik, hogy az ételek a vendégek előtt, akár azok bevonásával készüljenek. A szálloda mesterszakácsa a különleges és szezonális menüket szórakoztató és edukatív formában készíti és mutatja be a konferencia résztvevőinek. A tematikus főzőtanfolyamokon lehetőség nyílik a már meglévő kulináris tudás csiszolására, néhány példát említve: „pezsgő és burger", „a konyhafőnök asztalánál", „egészséges menük", „egyszerűen elkészíthető parti snackek", „bisztrókonyha", „arab ételek", "orosz ízek", „a jó reggeli titkai" és „borok a konyhában".

KÉPGALÉRIÁNKAT MEGTEKINTHETI ITT

 

A The Kitchen kibérelhető privát eseményekre, séffel, személyzettel és a menühöz szükséges alapanyagok biztosításával. A The Kitchen ugyancsak egyedi helyszín lehet koktélfogadásokra a Regina Bálteremben tartott gálavacsora előtt. A Kempinski ajánlja még pop-up konyhaként vagy mini-konyhaként, például gyermekzsúrok megtartására.

„A Kempinski Hotel Corvinus mindig is élen járt Magyarországon a szállodaipari újdonságok és az élményalapú bankettszolgáltatások bevezetésében" – mondta Stephan Interthal, a szálloda igazgatója. – A The Kitchen jól beleillik a két évvel ezelőtt kialakított Belvárosi Gasztronómiai Központ koncepciónkba és Budapest izgalmasan fejlődő gasztronómiai trendjeibe. Biztos vagyok benne, hogy a The Kitchen kiemelkedik a mai modern rendezvényhelyszínek közül frissességével és újszerűségével" – tette hozzá.