Új kedvezmények a 2016-os Hungary Cardban

Forrás: turizmus.com

 2015. december 19. 16:26

A legnépszerűbb, elsősorban belföldiek által igénybe vett turisztikai kártyával, a 2016-os Hungary Carddal már az összes budapesti gyógyfürdőbe fél áron léphetünk be – tájékoztatott Gál Gábor, a kártya kibocsátója.

A fürdőszövetséggel kötött megállapodásnak köszönhetően vidéki fürdők csatlakozása várható, mely várhatóan tovább növeli majd a kártya népszerűségét.

Aki sokat utazik és számos belföldi kirándulást tervez, az eddig is jelentős pénzösszeget takaríthatott meg a kártyával. Ez kiváló alapként szolgálhat arra, hogy kiegészítsék az esetleges helyi, régiós, vagy városi kártyák, vagy éppen a Budapest Card, amit főleg külföldiek vásárolnak.

A Hungary Card azon jelentős vonzereje, hogy komoly kedvezményt nyújt a belföldi távolsági közlekedésben, megmaradt. Ha már útra kelünk, nagyobb kedvvel vesszük igénybe az egyéb látnivalókra szóló belépőjegy kedvezményeket is. A családoknak járó kedvezmények mindig vonzók. Ma is kedvelt része a Hungary Card a vállalati cafeteria rendszernek.

2016-ra körülbelül 20 ezer kártyát bocsátanak ki, ebben benne vannak az úgynevezett co-branded kártyák, amelyek egymást erősítő kedvezményt nyújtanak a vásárlóknak.  Ha nagyobb ennél az igény, azt évi két utánnyomással oldják meg.

Egy-egy kártya kibocsátását, a kísérő füzetek és az elektronikus módon elérhető kedvezmények meghirdetését egész éves tárgyalássorozat előzi meg. Ezen a téren 2016 jelentős előrelépést hozott.

Számos új partner csatlakozott, mint például a Makói Hagymatikum, a Pécsi Egyházmegye látnivalói, a Hotel Vécsecity, a Nika Étterem, valamit Szigetszentmiklós és Térsége több szolgáltatója. Komoly előrelépés, hogy a Budapesti Gyógyfürdők Zrt. minden fürdője 50% kedvezménnyel látogatható, a Fővárosi Nagycirkuszba ismét 40%-kal olcsóbban válthatunk jegyet és visszatért a közkedvelt zenés-vacsorás sétahajó is, a Mahart Passnave jóvoltából.