Elhunyt a Service4You Hospitality F&B igazgatója, Horváth Ödön

Forrás: turizmus.com

 2021. június 03. 15:38

A Service4You Hospitality Kft. mély fájdalommal tudatja, hogy Horváth Ödön küzdelmes és munkás életútja végén, türelemmel viselt, hosszú betegség után 2021. május 30-án, életének 67. évében elhunyt.

"Szeretett kollégánk több mint 30 évet töltött el a vendéglátó- és szállodaiparban, melynek során végigjárta a szakmai ranglétrát. A kezdeti évek tapasztalatgyűjtése után a Hotel Ligetnél eltöltött 17 év alatt jutott el először középvezetői beosztásba" – tájékoztatta lapunkat a társaság.

Horváth Ödön

Fotó: Service4You

"Szakmai elhivatottsága; kiemelkedően nagy munkabírása; felelősségteljes munkavégzése; kollegialitása és az együttműködő partnerekkel való példamutató kapcsolata mind-mind megalapozta szakmai és emberi hírnevét, melyet mindig tovább erősített, bárhol is fordult meg pályafutása során.

Magas színvonalon működő éttermek és rendezvényhelyszínek, mint a Művész Étterem és az Europa Hotels & Congress Center Budapest, viselték magukon mindenki Ödijének „keze nyomát", számos utódot oktatott és nevelt mindennapi tevékenysége mellett, akik ma is az ő általa képviselt értékeket viszik tovább munkájuk során.

Az elmúlt 6 évben szerencsénk volt őt F&B igazgatóként kollégánknak nevezni, betegsége alatt is a lehető legnagyobb figyelemmel kísérte cégünk munkáját és tanácsai, javaslatai mindig segítségünkre voltak,

Emlékét kegyelettel megőrizzük!" – zárul a Service4You nekrológja.