Új szállodaigazgató a LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior élén

Forrás: turizmus.com

 2015. május 07. 18:18

Április közepétől Pál Károly vette át a LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior hegyvidéki életmódszálloda vezetését. A szakember több mint 25 éve tevékenykedik a hotelszakmában.

15 évet különböző vezetői szinteken, az ACCOR lánchoz tartozó Mercure Hotel Korona Budapest szállodában, valamint ezt követően 6 évet vidéki 4 csillagos szállodák szállodaigazgatójaként tevékenykedett, többek között a ráckevei Kék Duna Wellness Hotelben.Tagja volt 5 csillagos budapesti szállodák Pre-Opening csapatának F&B területen, vendéglátás vezetőként.

A többszörösen díjnyertes szállodában legfontosabb feladatának tartja a ház regionális piacvezető pozíciójának megőrzését, a belföldi vendégkör bővítését. Pál Károly vezetői készsége és több évtizedes éttermi F&B tapasztalata biztosíték arra, hogy a LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior továbbra is magas színvonalon működjön. Kinevezésekor elmondta: örömére szolgál, hogy csatlakozhat a jelenlegi csapathoz és minden erővel azon lesz, hogy vezetésével tovább növeljék a vendégek elégedettségét.

A szakember szabadidejében szívesen képzi tovább magát a szakmában megjelenő folyóiratok olvasásával, kertészkedéssel, és vízi sportok közül kedveli a szörfözést.

Pál Károly elérhetősége: telefon: 06/30 202 7081, e-mail: gm@hotelmatra.hu