A noszvaji Hotel Oxigénbe hívta partnereit és családjukat a Neckermann

Forrás: turizmus.com

 2016. október 05. 17:23

Szeptember 30.–október 2. között Noszvajon tartotta évzáró partnerpartiját a Neckermann csapata. A rendezvényen közel 140 partner, kolléga és azok családtagjai vettek részt.

A partnerparti pezsgős koccintással indult, melyen  Kanizsai Zsuzsa értékesítési vezető megköszönte Sárvári Krisztinának, a szálloda igazgatójának a szíves meghívást és a kollégáknak a találkozó szervezését.

 

Ezen a hosszú hétvégén a Neckermann arra törekedett, hogy a partnerei kötetlenül tudjanak szórakozni, ellazulni és kikapcsolódni a családtagjaikkal együtt. A választás nem volt véletlen: a Hotel Oxigén egy olyan szálloda, amely tökéletes helyszín egy családi kikapcsolódáshoz. Igazi gyerekbarát hotel, tele különleges szolgáltatásokkal kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A ház egy gyönyörű erdős övezetben található, kertjében a kicsik is boldogan játszanak és szórakoznak. Mini kalandpark, gokartpálya, gyerekanimáció és egyéb érdekes programlehetőség várja a gyerekeket. Az ízlésesen kialakított wellnessrészlegben az utazási iroda partnerei a szezon fáradalmait is kipihenhették.

A vendégeknek lehetőségük nyílt a környéket is bejárni, ahol színesebbnél színesebb programok várták őket. Túrázhattak, kirándulhattak, a pincesoroknál a helyi borászok kis borkóstolókkal, a faluban pedig helyi lekvárkészítők várták őket. Akik szerettek volna egy igazi buktát elkészíteni, azok erre is lehetőséget kaptak a noszvaji Gazdaházban.

A Neckermann csapata és partnerei feltöltődve térhettek haza, hogy újult erővel vághassanak neki a következő évnek. (x)