A világ legjobb rendezvényszervezői között a Lounge Group

Forrás: turizmus.com

 2020. július 03. 18:56

A legjobb 50 rendezvényszervező vállalat közé választották egy globális versenyen elért eredményei alapján a magyarországi Lounge Groupot. A rangos Eventex Top50 listán 24 különböző országból szerepelnek vállalatok, hazánkat egyedüliként a kommunikációs ügynökség képviseli.

Nemzetközi szakértők, tapasztalt rendezvényszervezők, újságírók, szakmai szövetségek képviselői és véleményvezérek, valamint iparági vezetők alkották annak a nemzetközi versenynek a zsűrijét, amely a közelmúltban több magyarországi esemény megrendezéséért is díjazta a magyarországi Lounge Group szakembergárdáját.

A magyar ügynökség idén három pályázattal is pontszerző lett a Global Eventex Awardson. A zsűri a Szerencsejáték Zrt. számára szervezett Bryan Adams Skandináv lottó Szuperkoncertet és a V4 Future Sports Fesztivált illette több kategóriában arany és bronz elismerésekkel. Az események 39 ország 444 pályázott rendezvénye között diadalmaskodtak.

„Óriási elismerése a magyar rendezvényszervezőknek és a rendezvények hátterét biztosító számtalan magyar vállalkozásnak, hogy egy globális szervezet több kategóriában is dobogósnak, vagy egyenesen a legjobbnak ítélte ezeket a magyarországi nagyrendezvényeket. A díj azt mutatja, hogy nemzetközi szinten is versenyképesek a hazai szakemberek. A magyaroknak adott a lehetőség, hogy rendszeresen világszínvonalú eseményeken vegyenek részt” – mondta el az elismerés kapcsán Szirtesy Zsuzsa, a Lounge Groupba tartozó Moonlight Event egyik ügyvezetője.

Az Eventex top50-es listáján egyelőre egyedüli magyarként szerepel a Lounge Group

Fotó: Eventex

Az Eventex globális top50 listájának élmezőnyét európai vállalatok uralják, de erőteljes rajta az Egyesült Államok jelenléte is (9 kilenc ügynökséggel). Oroszországból 5, Németországból és az Egyesült Királyságból 4-4 cég került fel, összességében pedig 24 országból szerepelnek a listán ügynökségek, köztük egyelőre egyedüli magyarként a Lounge Group. A listára kerülés az előző években elért versenyeredményeken alapul.