Air France Dallasba, JOON Quitóba

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 14. 13:23

Az Air France 2019. március 31-től a nyári időszakban heti öt járatot indít Dallasba a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről Dallas-Fort Worth repterére, míg a JOON 2019 május 14-től az ecuadori Quitóba repül.

Az Air France az új járatot a legújabb Airbus A330 típusú repülőgéppel üzemelteti majd, amelyen az utasokat 36 Business Class, 21 Premium Economy és 45 Economy Comfort és 167 Economy Class ülés várja. Az AF150-es számú járat 2019. március 31-től június 30-ig minden szerdán, pénteken és vasárnap reggel 10:10-kor indul és 13:50-kor érkezik meg helyi idő szerint Dallasba. Visszafelé az AF159-es járat 15:45-kor hagyja el a Dallast, és 8:15-kor száll le a Charles de Gaulle repülőtéren. Július 1-től szeptember 1-ig pedig heti 5 napon, hétfőn, szerdán, pénteken, szombaton és vasárnap teszi meg ezeket az utakat.

Dallas, a Nagy D!

Az Észak-Texasban található Dallas az Egyesült Államok negyedik legnépesebb városa. A "Nagy D" néven ismert város az ország egyik legnagyobb ipari központja. Dallas a cowboyok valódi otthona, ahol az ember autentikus farmokon sétálhat és valódi rodeókon vehet részt.  Dallas kulturális látnivalókban sem szűkölködik, hiszen a városban található többek között a híres Hatodik emeleti múzeum, ami a Kennedy-gyilkosságot mutatja be, de emellett is számos érdekes művészeti galériát tekinthetnek meg az itt pihenők.

Dallas

Dallas felé a repülőn az utasok a legmodernebb kabinok kényelmét élvezhetik. A Business kabinokban az ülések a személyek alakjához igazodnak, az ágyak pedig 2 méteresek, így az igazán magasak is kényelmesen aludhatnak rajtuk. Az ülések puha borítása, a kényelmes paplanok és XXL méretű tollpárnák kifogástalan alvásélményt nyújtanak az utasoknak. A Premium Economy kabinokban puha üléspárnák és állítható lábtámlák fokozzák a kényelmet, míg az Economy osztályon új, nagyobb lábtérrel rendelkező ülésekkel, kényelmes fejtámlával és nagyobb tálcákkal várják a vendégeket.

 

Quito ősi városa

2019. május 14-től heti háromszor indít járatokat a Joon a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről Quitóba. A járatot a légitársaság Airbus A340-es repülőgépekkel teljesíti majd, amin az utasok az új, hosszú távú utazáshoz kialakított kabinok kényelmét élvezhetik majd 30 Business kabinnal, 21 Premium Economy kabinnal és 227 Economy kabinnal.

Quito

Az AF210-es számú járat 2019. május 14-től a nyári időszakban minden kedden, csütörtökön és szombaton 13:10-kor indul a Charles de Gaulle repülőtérről és 18:05-kor érkezik meg helyi idő szerint Quitóba. Visszafelé az AF211-es járat 19:50-kor hagyja el Quitót, és másnap 13:50-kor száll le a Charles de Gaulle repülőtéren.

az Inka város romjaira épült Quito több mint 2850 méterrel a tengerszint fölött helyezkedik el. Latin-Amerikában legjobb állapotban megmaradt történelmi központja az elsőként szerepelt az UNESCO világörökségi listáján. Az oda utazóknak életre szóló élményt kínálnak a keskeny, színes kis utcák és a Panecillo, ahonnan gyönyörű látkép tárul a szemük elé.

 

Joon, az Air France újgenerációs utazási élménye

A Joon Business kabinjaiban az utasok az ülőágyak minden kényelmét élvezhetik. A 2 méteres ülésben kényelmesen elfér bárki, a kialakításnak köszönhetően pedig mindenkinek megvan a saját személyes tere, amit úgy lakhat be, ahogy csak akar.

Az utasok egy üdvözlő csomagok kapnak a felszálláskor, valamint választhatnak a Joon fedélzeti, több mint 1200 órányi szórakoztató lehetőségei közül.

A kényelemről gondoskodik még a 15,6 hüvelykes HD érintőképernyő valamint a zajszűrős fejhallgató is. Az ételeket kiváló francia séfek, míg a koktélkínálatot az Experimental Coctail Club készítették. A Premium Economy kabinok ülései is optimális kény elmet biztosítanak: a 49 centiméter széles, 133 fokos szögben dönthető ülések 99 centiméteres lábtérrel rendelkeznek.

Joon

A Premium Economy osztályon utazó utasokat szintén üdvözlő csomaggal és itallal köszönti a fedélzeten a légitársaság, az előételeket és a desszerteket pedig a Business osztályon felszolgált fogások inspirálják. Az Economy osztályon utazókat 118 fokban dönthető, 78 centiméter lábhellyel rendelkező ülések várják. A kabinok a legújabb generációs érintőképernyővel és USB-csatlakozóval felszereltek, így az utasok könnyedén feltölthetik lemerülőben lévő elektromos eszközeiket utazás közben!

 

A világ minden pontjára a Joonnal:

• Ecuador - Quito: 3 heti járat indul 2019. május 14-én

• Brazília - Fortaleza: heti 2, majd heti 3 járat a 2019-es téli szezonban

• A Seychelle-szigetek - Mahé: heti 3 járat

• Egyiptom - Kairó: napi 1 járat

• Dél-Afrika - Fokváros: heti 3 járat, majd heti 5 járat a 2019-es téli szezonban

• India - Mumbai: napi 1 járat

• Németország - Berlin: legfeljebb napi 7 járat

• Spanyolország - Barcelona: legfeljebb napi 7 járat

• Portugália – Lisszabon: napi 4 járat és heti 3 járat Portóba

• Olaszország – Róma: napi 7 járat és napi 2 járat Nápolyba

• Norvégia - Oslo: legfeljebb napi 3 járat és 1 járat Bergenbe a 2019-es téli szezonban

• Magyarország - Budapest: napi 3 járat a 2018-es téli szezonban

• Törökország - Isztambul: napi 1 járat