Air France Pop up Gallery – egy repülőtér másik arca

Szerző: Pintér Tünde

 2014. április 09. 17:34

A párizsi Charles de Gaulle részben Budapestre költözött: Nánási Pál fotóművész műveiből a Le Meridien Budapest Hotelben nyílt ingyenesen megtekinthető kiállítás április 9-én.

Az egy hónapon keresztül látogatható program a 2012-ben komoly fejlesztésen átesett repülőtér szépségére és megújult szolgáltatásaira kívánja ráirányítani a figyelmet.

 

-„Ehhez hasonló kiállítás még nem volt Magyarországon, örülünk, hogy az Air France szervezi meg elsőként, hiszen a Charles de Gaulle repülőtér a magyar utazóközönség számára is elsődleges csomópont" – nyitotta meg az esemény megnyitóján Melles Botond, az Air France magyarországi igazgatója. Hozzátette: a világ hetedik, Európa harmadik legfontosabb légi kikötője 2012-ben teljes átalakuláson ment át. A koncepció négy alappillére az egyszerűség, a hatékonyság, a kényelem és a figyelmesség volt. A projekt infrastruktúra újratervezését, a létesítmények minőségének feljavítását, az utasok kényelmének elősegítését egyaránt magában foglalta.

 

A pop up galériában bemutatott 40 kép - melyet Nánási Pál fotóművész 5000 fotójából válogatták össze - a repülőtér másik arcát, egyedi építészeti és design megoldásait tárja a közönség elé.

 

A május 8-ig, naponta 12-19 óra között látogatható kiállításhoz az Air France nyereményjátékot is szervez. Részletek a www.airfrancepopupgallery.com oldalon.