Amadeus Fare Families már a Travix weboldalain is

Forrás: turizmus.com

 2016. március 10. 16:11

Napjainkban egyre fontosabbá válik, hogy az ügyfelek egyéni igényeiknek megfelelő, testreszabott repülőjegy-ajánlatot kapjanak. Ezt felismerve kötött megállapodást a Travix online utazási irodai csoport az Amadeusszal Fare Families termékének használatára.

A Travix-csoport – amely többek között olyan márkákat tömörít, mint a CheapTickets, a Vayam és a BudgetAir – portfólióbővítésének köszönhetően az Amadeus Fare Families termékét használó légitársaságok egyénre szabott ajánlatai is elérhetővé válnak az online foglalások során.

Az elmúlt évben az Amadeus hatalmas érdeklődést tapasztalt az online utazási szolgáltatásokat nyújtó cégek részéről a Fare Families termékkel kapcsolatban. Ezzel egy időben folyamatosan nő a termék használata mellett döntő légitársaságok száma is. Mindez azt mutatja, hogy 2016-ban a személyre szabott repülőjegy foglalás kerül a középpontba, meghatározva az idei trendeket.

 

A koncepció sikerét mutatja, hogy már ma is 23 légitársaság használja az Amadeus Fare Families termékét, míg további 12 légitársaság implementációja van folyamatban és a lista várhatóan tovább bővül.