Búcsúzik a City Tour Hop On Hop Off Kft.

Forrás: turizmus.com

 2019. október 30. 15:40

A CITY TOUR Hop on Hop off Kft. ezúton tájékoztatja partnereit, hogy október 31-én befejezi tevékenységét. A továbbiakban Opra Nikoletta ügyvezető személyes levelét is olvashatják.

A CITY TOUR Hop on Hop off Kft. közleményben tájékoztatja a szakmai közvéleményt, hogy október 31-én befejezi tevékenységét.

A kft. két anyacége – a Budatours és az Eurama Kft. – november 1-jétől önállóan továbbra is folytatja munkáját.

A közlemény kiemeli: a további együttműködés miatt keressék őket bizalommal az info@budatours.hu vagy a tour@eurama.hu e-mail címen.

Amennyiben a City Tourral kapcsolatban bármilyen kérdés merülne fel, Opra Nikoletta ügyvezető készséggel áll rendelkezésre a +36 70 778 5958-as telefonszámon, vagy a niki@citytour.hu e-mail címen.

Búcsúzik a csapat

Fotó: CITY TOUR Hop on Hop off Kft.

Opra Nikoletta az alábbi személyes levélben emlékszik vissza a cég tevékenységére és köszöni meg a munkát a partnereknek.

*

„A Zsiráf CITY TOUR Hop on Hop off Kft. egy mostani ügyvezető, de egykori szórólapos szemével

Kedves Partnereink, Kollégáink és Barátaink!

Eljött ez a nap is, 2019. 10. 31., csütörtök! Ezen a napon a CITY TOUR Hop on Hop off Kft. befejezi tevékenységét! A kft. tulajdonosai […] úgy döntöttek, hogy az eddig közösen járt utat holnaptól külön folytatják.

2008. 04. 01-jén, éppen a szezon kezdetén tette meg első lépéseit a cég a Budatours Kft. és az Eurama Kft. közös gyermekeként. […] Alapvető elvünk mindig is az volt, hogy vendégeink ebben a rohanó világban ne csak egy szimpla városnézésre váltsanak jegyet, de kapjanak valami pluszt is mellé. Olyan emlékekkel távozzanak az általunk nyújtott szolgáltatás után, amely a teljes Budapesten töltött idejüket meghatározza.

Mindig is arra törekedtünk, hogy átadhassuk azt a városunk iránti szeretetet és tiszteletet, amitől azt mondja egy vendég hazatérése után: "Igen, ajánlom a barátaimnak is! S ha már itt vannak, ne hagyják ki a zsiráfos céget.

Máig a fülemben cseng, amit a buszukon a magyar feltalálókról hallgattam, és sose felejtem el, mennyit nevettem, ahogyan elképzeltem az eső elől az Alagútba tolt Lánchidat. Se azt a kedves értékesítőt a Deák téren, aki képes volt minket elkísérni a Bazilikához, hogy el ne tévedjünk. A host/esst és a gépkocsivezetőt a buszon, akik a hatalmas dugóban is óriási türelemmel válaszoltak minden kérdésünkre. Az Andrássy úti irodában azokat a kedves kislánykákat, akik kikeresték a rengeteg e-mail közül a korábban megváltott vouchert, melyet mi buta fejjel a hotelben felejtettünk. Igen, ajánlani fogom őket, érdemes hozzájuk ellátogatni! "

Igazi csapattá formálódtunk. […] Ezalatt a majdnem 12 év alatt több mint 1400 kolléga fordult meg nálunk: értékesítők, hostok és hostessek, gépkocsivezetők, irodások. Őszintén bízom benne, sokuknak adtunk valami hasznosat az életükhöz és szép emlékekkel gondolnak vissza az itt töltött évekre. Ennek a cégnek a legnagyobb ereje mindig is az az összetartó csapat volt, ami mozgatórugója volt a zsiráf mindennapjainak.

A kollégák itt segítették egymást, kiálltak a másikért, kivetették maguk közül a nem idevalót, együtt mozdultak jóban-rosszban. Óriási volt látni egy húsvéti napon, amikor vállvetve „álltuk” a vendégek rekordszámú ostromát. Óriási volt a hajós bulikon egy 100 fős csapat tagjaként azt skandálni, hogy ZSIRÁF! Elmondhatatlan érzés a valahová tartozás!

A bulik, amelyeket a partnerekkel éltünk át, farsangok, tűzijátékok, kirándulások, tematikus partyk és még hosszasan sorolhatnám. Köszönjük nektek, hogy mellettünk álltatok, akkor is, amikor nem volt könnyű. Azt merem egy kicsit hinni, hogy ezeken a közös rendezvényeken talán Ti is belekóstolhattatok abba a „zsiráf feelingbe”, amely azoknak adatott meg, akik ennek a cégnek akár csak pár hónapig is kollégái voltak. Sikerült ezt átadnunk nektek, megszerettetek minket, láttatok bennünk valami pluszt, amit beletettünk a mindennapi munkánkba.

Sokan ismeritek a történetemet, hogyan lettem szórólaposból hostess, irodás, irodavezető, majd életem egyik legnagyobb sikereként ügyvezetője ennek a cégnek. Biztos vagyok benne, hogy sokatoknak dobbant meg itt a szíve, az enyém egy darabja örökre itt is marad.

Köszönöm a tulajdonosoknak, Hertzka Györgynek, Eőry Botondnak, Hertzka Andrásnak, Weber Marionak és a korábban már kivált Vigvári Mihálynak, hogy tudásukat átadva segítették az utamat.

Köszönöm az elmúlt éveket kollégáimnak, azoknak, akik már új vizeken eveznek és azoknak is, akik a mai napig ebben a csapatban dolgoznak. Köszönet az alábbi kollégáknak (nem fontossági sorrendben):

  • Operáció, a mindennapok mozgatórugói: Bódis Bianka, Martinkó Virág, Papp Flóra, Pintér Kornélia, Preku Evelin
  • Főkoordinátor, az operáció vezetője, aki összerakta ezt a jelenlegi 150 fős csapatot, mindenki főnije: Opra György
  • A számok és a munkaügy világának igazi mesterei: Garami Gabriella, Hollósi Mónika, Horváth Ágnes, Kramárné Szabó Anikó
  • A mindennapokat humorával megfűszerező, number one marketinges: Eőry Flóra
  • A szinte semmiből buszokat kovácsoló műszak: Csiba György, Osvald Krisztián, Papp Zoltán
  • A partnereikért időt és fáradtságot nem kímélő értékesítőink: Jezerniczki-Kun Eszter, Kuna Ildikó, Schnabel Dániel, Szász Csilla, Varga Zoltán
  • Budapest és a CITY TOUR Hop on Hop off Kft. arcai, mindennapi hősei: a mai napon kb. 150 értékesítő, host és hostess, gépkocsivezető
  • 1300 volt kollégám valaha a City Tour kötelékében

 

Köszönöm nektek, hogy együtt dolgozhattam veletek! Egy csoda volt! "

Opra Nikoletta
Ügyvezető
CITY TOUR Hop on Hop off Kft.
+3670-778-5958

(X)