Egy cégcsoportban folytatja a Microcosmos Events és a HD Group

Forrás: turizmus.com

 2022. június 20. 16:27

Egy évnyi közös munka után a HD Group Kommunikációs Ügynökség és a Microcosmos Events DMC vezetősége úgy döntött, hogy kihasználják a két cég egymást kiegészítő kompetenciáit, és mostantól közösen építik a hazai és nemzetközi nagyvállalatok márkáit – jelentette be a két cég.

A két, saját szektorában meghatározó cég fúziójával egy olyan széles szolgáltatásportfolió jön létre, amely közel 50 munkatárssal, a rendezvény, branding és social média mellett, a nemzetközi üzleti beutaztatás (MICE) területen egy erős destination management (DMC) ággal is kiegészül.

A HD Group (HD Communication Kft.) az egyik legnagyobb event fókuszú ügynökség, amely projektjei során már évek óta azon dolgozik, hogy változatos módon keltse életre a márkaélményt: megmutassa, hogy milyen egy adott brand személyisége, története, üzenete. Ez a megközelítés nem csak lakossági kommunikációban fontos, hanem a munkáltatóiban is, meghatározó eleme az employer brandingnek és a toborzásnak – írták a cégismertetőben.

A Microcosmos Events DMC jelentős nemzetközi kapcsolatrendszerrel, az Egyesült Királyságban saját  képviselettel rendelkezik és meghatározó szereplője a nemzetközi vásároknak. Emellett a világ egyik legnagyobb professzionális kongresszusszervező cégének, az MCI/Ovation Global DMC-nek a magyarországi stratégiai partnere. Ügyfeleik elsősorban gyógyszergyártó, autógyártó és pénzügyi nagyvállalatok, fő piacaik az Egyesült Királyság mellett Svájc, a Benelux államok, az USA és Németország.

Duca Andrea (b) és Rácsai Ágnes (j) közös cégcsoportban folytatja

Fotó: Microcosmos

Duca Andreával, a HD Group ügyvezetőjével hasonlóak az üzleti meglátásaink és a szakma iránti szenvedélyünk, nagyon jó személyes kapcsolat alakult ki közöttünk a közös munka során – beszélt a fúzióhoz vezető útról Rácsai Ágnes, a Microcosmos Events DMC alapító ügyvezetője. – Most pedig új szintre tudjuk emelni az ügyfélélményt azzal, ha nemcsak a beutaztatás klasszikus szolgáltatásait kínáljuk az ügyfeleinknek, hanem azt kiegészítjük kommunikációs és kreatív tervezéssel. Ehhez olyan tapasztalt és progresszív csapatra van szükség, amely otthonosan mozog a rendezvények területén is, ezért döntöttünk a saját piacunkon merésznek számító üzleti lépés mellett."

A Microcosmos Events DMC BUD Kft., Réfi Oszkó Dorottya üzletfejlesztési igazgatóval és a bővülő Microcosmos-csapattal a megszokott módon folytatja a működését immáron a HD Group-pal közös irodában, a Ráth György u. 28. szám alatt – tette hozzá.

A Microcosmosban a HD Communication másik két tulajdonosa, Schrancz Mihály és Decker Róbert is megjelenik befektetőként.

Elérhetőségek:

Rácsai Ágnes alapító ügyvezető
E-mail: agnes.racsai@microcosmos.hu, mobil: 06 20 943 3166

Duca Andrea ügyvezető partner
E-mail: duca.andrea@hdgroup.hu, mobil 06 30 730 3202

Réfi Oszkó Dorottya üzletfejlesztési igazgató
E-mail: dora.refi@microcosmos.hu, mobil 06 30 952 9948