Interaktív térkép a Sixt limuzinokban

Forrás: turizmus.com

 2015. július 09. 15:34

Heteken belül egy iPad képernyőjén követhetik a Sixt limuzinjaiban ülők, hogy hol járnak éppen Budapesten.

A GPS-szel kombinált térképet természetesen nem a sofőrök nézegetik majd, hanem a limuzinok hátsó ülésén ülő utasok, akik a program segítségével azt is láthatják, milyen messze vannak még szállodájuktól, avagy visszafelé menet a repülőtérről. A Sixt Hungary menedzsmentje többek között erről az interaktív újdonságról számolt be azon az üzleti reggelin, amelyet július 9-én tartottak Budapesten, a Cafe Five-ban. Az üzleti reggelin készített felvételeinket megtekinthetik képgalériánkban.

 

Dévai Gábor ügyvezető, Ujvári Péter értékesítési vezető és Sallai Tamás, a limuzinszolgálat menedzsere budapesti szállodák vezető munkatársainak, corporate partnereknek, a Budapest Airport képviselőjének és az Emirates légitársaság repülőtéri menedzserének mutatta be a Sixt Mobility Solutions újdonságait.

A Sixt Magyarország kínálatában 2014 októbere óta működik önálló üzletágként a limuzinszolgálat. Az 5-ös és 7-es BMW-vel kiálló, nyelveket beszélő, speciálisan képzett sofőrök rutinos taxisokat megszégyenítő városismerettel és – egyéni kérés alapján – igencsak széles körű szolgáltatási palettával várják az utasokat.

A Sixt szolgálja ki az Emirates légitársaságot, mégpedig úgy, hogy az érkező gépektől a városba, illetve a városból a repülőtérre térítésmentesen szállítják a business- és (hamarosan) first class utasokat.

 

Megtudhattuk, hogy a Sixt készen áll bővíteni eddig is rohamosan népszerűsödő szolgáltatását. Egyrészt, más légitársaságok is érdeklődnek hasonló együttműködés iránt, másrészt, a Sixt feltett szándéka, hogy rendszeres szállítója legyen a budapesti felső kategóriás szállodák vendégeinek.

A Sixt limuzinjait egyre többször veszik igénybe, a közelmúltban például ezek szolgálták ki a Red Bull Air Race stábját.

Dévai Gábor megfogalmazása szerint egyre nagyobb az igény arra, hogy nemcsak tiszta, hanem garantáltan új gépkocsikkal, ápolt, kulturáltan viselkedő sofőrökkel és extra szolgáltatásokat is élvezve (ilyen az iPad-en követhető térkép mellett a Budapest nevezetességeit bemutató alkalmazás is) utazzanak a prémiumszolgáltatást kereső turisták és üzletemberek.

Az ügyvezető felhívta a figyelmet arra is, hogy a személyszállítást szabályozó, augusztusban életbe lépő kormányrendelet várhatóan megnöveli majd az igényt a szabályozott keretek között, garantált minőségű szolgáltatást nyújtó vállalkozások iránt.

További információ itt.