Mianmari üzleti fórum Budapesten

Forrás: turizmus.com

 2016. március 08. 15:47

Március 17-én 23 tagú burmai delegáció érkezik Budapestre üzleti kapcsolatfelvétel céljából. A szakmai fórum kiemelt témája a turizmus lesz, az előadásokon túl személyes tárgyalások folytathatók a mianmari tour operatorokkal és más potenciális üzleti partnerekkel.

Az ország üzletemberei immár harmadik alkalommal látogatnak Magyarországra, a delegációt hazánk yangoni tiszteletbeli konzulja, Tint Tint Lwin asszony vezeti. Mianmar (korábban Burma) Thaiföld nyugati szomszédja, Délkelet-Ázsia második legnagyobb állama. A tavaly decemberi választásokon a demokratikus erők nyertek az országban, amely egy komoly, alvó állapot után most nyit a világ felé, és várja a befektetőket.

A budapesti üzleti fórumot március 17-én, 9 órától előreláthatóan 14 óráig tartják a Bo33 Hotelben (VII. ker. Szövetség utca 33.). A bemutatkozó előadások után az érdeklődők B2B megbeszélést folytathatnak a mianmari delegáció tagjaival, akiknek java része tour operator, néhányuk az IT-szektorban, illetve az építőiparban tevékenykedik. Utóbbiak beruházókat, szállodaüzemeltetőket keresnek Magyarországon. A fórum nyelve az angol lesz.

A részvétel díjmentes, de a szervezők kérik az érdeklődőket, hogy részvételi szándékukat előzetesen jelezzék a mgt@hunthai.net és a denes@hunthai.net e-mail címeken, lehetőség szerint március 11-ig.