Országjáró roadshowra indult az IBUSZ, itt lehet találkozni az utazásszervezővel

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. szeptember 05. 15:52

Hosszú idő után újra országjáró roadshowra indult az IBUSZ, hogy az idei tél újdonságát és slágerét, az ománi Salalah-t bemutassa viszonteladói hálózatának.

Az öt állomásból álló rendezvénysorozat első helyszíne Győr volt, ahol 30 utazásközvetítő szakembernek mutatták be részletesen az első Magyarországról induló, péntekenként üzemelő, egyetlen közvetlen salalah-i járat hasznos és az értékesítéshez elengedhetetlenül szükséges információit.

Balogh Csaba turisztikai főosztályvezető részletesen bemutatta a járathoz foglalható szálláskínálatot, amelyben megtalálható az ötcsillagos, minden igényt kielégítő Fanar Hotel & Residences, a Salalh Rotana Beach Resort és egy felnőtthotel, a Luxury Boutique Hotel Juweira. Akik városi környezetben, de nagyon kedvező áron szeretnének egy hetet eltölteni a salalah-i napsütésben, azoknak a Millennium Salalah Resortot ajánlják, amely bevezető áron már 399.980 Ft/fő áron foglalható.

A szakember felhívta a figyelmet a fakultatív kirándulások sokszínűségének és itthoni foglalásának lehetőségére is. Kiemelte, hogy három magyar nyelvű idegenvezető fogadja a vendégeket, akik a fakultatív kirándulásokat magyar nyelven vezetik majd. Ilyen például az egynapos Nizwa-Maszkat-i repülős, vagy a félnapos kelet- dohfari autóbuszos kirándulás, illetve hajós kirándulás delfinlessel.

A bemutatón szó volt az izlandi charterjáratról is, mely október 20–24. között közlekedik Budapest és Keflavik között.

Az IBUSZ-nak 14 hajós társasággal van közvetlen szerződése, melyek közül kiemelkedő forgalmat bonyolítanak az MSC és a Costa hajótársaságok útjaira. Büszkék rá, hogy Magyarországon egyedüliként előkelő helyen szerepelnek a top 20 értékesítő között a "New Market" piacon az MSC hajós utak eladásának listáján. Egzotikus árualapjukban Omán mellett hanem Mexikó – Cancún, Dominikai Köztársaság– Punta Cana, Kuba – Havanna/Varaderó, Jamaika – Montego Bay, Tanzánia – Zanzibár , Mauritius és a Maldív- szigetek is megtalálható.

Kovács Péter partnerkapcsolati vezető prezentál Győrben

Fotó: IBUSZ

A prezentáció végén Kovács Péter partnerkapcsolati vezető számolt be az elért eredményekről és bemutatta az IBUSZ foglalási rendszerének újdonságait és fejlesztéseit.

A roadshow következő állomásai, amelyekre még várják a jelentkezőket:

  • szeptember 7. – Pécs
  • szeptember 11. – Szeged
  • szeptember 13. – Debrecen
  • szeptember 15. - Budapest

 

(X)