Qatar: az új business osztály Budapesten is sikeres

Forrás: turizmus.com

 2015. augusztus 26. 17:27

Új business osztályának megtekintésére és rövid kipróbálására invitálta az újságírókat és az utazási irodák képviselőit szerdán a Qatar Airways.

A Liszt Ferenc repülőtérre délben érkező, a dohai központú légitársaság igényei szerint gyártott, sharklettel felszerelt Airbus A320 a budapesti fordulóidőben mutatta meg magát a meghívottaknak.

 

A business osztály megtekintését megelőzően Grisha Jenkov, a légitársaság country menedzsere elmondta: a Skytrax által a világ legjobbjának választott, ötcsillagos minősítéssel rendelkező légitársaság 1997-ben mindössze négy géppel indult, ma már 164 gépük 151 célállomásra szállítja az utasokat. Külön kiemelte a dohai Hamad International repülőtér rendkívül széles szolgáltatásait, a több mint 70 bolttól és a szállodától kezdve a fitnesztermen át az úszómedencéig.

 

A Qatar Airways új, Budapestre is közlekedő business class-ának különlegessége, hogy a keskenytörzsű gépeken is immár vízszintesig nyitható üléseket kínál, tág terekkel, és a privát szféra védelme érdekében, térelválasztókkal. És persze itt a fedélzeti ellátásra sem lehet panasz, a többféle, kiváló ételeket felvonultató menüsorokból mindenki kiválaszthatja személyes kedvenceit, majd élvezheti a fedélzeti szórakoztató-rendszer kínálatát.