Téli osztrák ízutazás a Neckermannal

Szerző: Pintér Tünde

 2013. október 09. 21:33

Különleges találkozóra hívta partnereit október 9-én a Neckermann Magyarország.

Az Österreich Werbunggal közösen megtartott télnyitó rendezvény első felében a magyar utasok három kedvenc osztrák tartománya, Alsó-Ausztria, Stájerország és Karintia mutatta be újdonságait, amit a téli katalógus slágergyanús termékeinek ismertetése követett. Az esemény második felében ízutazásra hívták partnereiket, a helyszínül szolgáló Chéfparádé Főzőiskola és Rendezvényközpont séfjei a három régió ételfinomságait készítették el.

 

A 2013/2014 Tél katalógusról Tóth Szilvia, az iroda produkciós osztályának vezetője elmondta: a 146 oldalas füzetben 8 új síterület és 91 új szálláshely szerepel. Összesen 94 pályaszállást kínálnak Ausztriában, Olaszországban, Németországban, Svájcban és Szlovákiában. A síbérlet ára 23 szálláshelyen benne foglaltatik az árban, kedvezményes bérletvásárlási lehetőséget 40 szállásgazda kínál. Az értékesítők munkáját segítve külön piktogrammal jelölik a családbarát, vagy wellness szállodákat, hóbiztos tippek, snowboard tippek, sífutó tippek is szerepelnek a kiadványban. Az online felületen további 100-150 ajánlat foglalható.

Elhangzott: a felkapottabb régiók vendégérkezési toplistáján a téli szezonban a magyarok az előkelő harmadik helyen szerepelnek. Kedvező képet mutatnak az eddig beérkezett előfoglalások is.

A rendezvény vendégei a Neckermann Magyarország és az Österreich Werbung Budapest Kulináris utazások címmel megjelent kiadványát is kézbe foghatták, a füzet a három régió, Alsó-Ausztria, Stájerország és Karintia különlegességeinek receptjét gyűjti össze.