Rugalmasan választható utazópartner ezzel a légitársasági szolgáltatással

Forrás: turizmus.com

 2023. július 21. 09:42

A Wizz Air „flexible travel partner” szolgáltatása biztosítja az utat, de nem vési gránitba a résztvevők nevét. A megoldás nem csak váratlan esetekben nyújt segítséget, csoportos utazás szervezésekor is hasznos lehet.

A diszkont-légitársaság szolgáltatásai közt szereplő „flexible travel partner" választásakor az illetőnek a foglaláskor a teljes jegyárat és a választott szolgáltatásokat ki kell fizetnie partnere után, azonban nevének megadása egyáltalán nem kötelező – egészen az indulási előtti három óráig bezárólag. A rugalmas szolgáltatás révén a vakációzó fél tehát az elutazás napjáig várhat azzal a döntéssel, hogy kivel élje át az életre szóló élményeket, hiszen a megvásárolt jegy szinte az utolsó pillanatig átruházható.

Az indulás előtti utolsó 3 óráig eldönthetjük, kivel repülünk el

Fotó: 123rf.com

 

A „flexible travel partner" nem csak a késői lemondások esetén, de csoportos utazás szervezésekor is hasznos lehet. A szervező akár 14 jegyet is képes lefoglalni sajátján túl egy foglalásban, és elég a legvégén megmondani, ki tart a csapattal. Így akkor sem éri feltétlenül veszteség, ha a csapat egyik tagja az utolsó pillanatban mégis lemondja a közösen szervezett nyaralást - hangsúlyozza közleményében a Wizz Air.