Kollégákat keres a július 15-én nyitó Barcelo Budapest

Forrás: turizmus.com

 2019. június 28. 10:04

A spanyol Barcelo Hotels and Resort első budapesti szállodája hamarosan megnyitja kapuit. A szálloda a következő pozíciókba keres kollégákat.

Pénzügyi vezető

Feladata a szálloda teljes pénzügyi folyamatainak bevezetése, kialakítása majd fenntartása és ellenőrzése a spanyol központ támogatása mellett. Elvárás az angol nyelv ismerete, pénzügyi területen, akár alacsonyabb pozícióban szerzett tapasztalat, előny az SAP rendszer ismerete.

Corporate Sales Manager

Feladata a szálloda meglévő partnereivel a kapcsolat tartása, új partnerek felkutatása minden piaci szegmensben. Elvárás a hasonló szállodában szerzett hasonló tapasztalat és minimum egy idegen nyelv ismerete, előny a spanyol nyelvtudás és Opera rendszer ismerete.

Felszolgáló/Báros

Feladata a szálloda éttermében, bárjában és tetőbárjában a vendégek kiszolgálása. Elvárás a vendégközpontú gondolkodás és egy idegen nyelv ismerete. Előny a korábban szerzett tapasztalat vendéglátás területén.

 

Fényképes önéletrajzot a fizetési igény megjelölésével a budapest.hr@barcelo.com e-mailre várjuk a pozíció megjelölésével a tárgyban. (X)