A kínai utazók fogyasztási szokásai – új kiadványt jelentetett meg az ETC

 2014. április 06. 12:17

Az Európai Turisztikai Bizottság (ETC) tagszervezete a Magyar Turizmus Zrt. új, hasznos szakmai kiadványra hívja fel a figyelmet. Az ETC stratégiájának része, hogy az európai kontinens egységes márkaként szerepeljen a megcélzott fő tengerentúli küldőpiacokon (Kanada, az USA, Kína és Brazília).

Kína az ETC egyik kiemelt piaca. A szervezet új kiadványt jelentetett meg a közelmúltban annak érdekében, hogy a célpiaci promóciói mellett a vendéglátókat is felkészítse a kulturális különbségekből adódó eltérő fogyasztói igényekre.

A kis és közepes méretű turisztikai vállalkozások számára készített Ismerje meg a kínai utazókat című brosúra jól áttekinthető formában és mindenki számára érthetően fogalmazza meg a piackutatások kínai utazókról szóló eredményeit. Felvázolja alapvető fogyasztói szokásaikat, hangsúlyozva a kritikus pontokat és hasznos tanácsokkal is szolgál mindazok számára, akik most kívánnak belépni a kínai piacra, beleértve néhány konkrét fogást is, amelyek növelhetik a Kínából érkező vendég komfortérzetét.

A kiadvány pdf formátumban innen letölthető és szabadon terjeszthető.