Akár 200 eurós kedvezményt kapnak a Máltán nyaralók

Forrás: turizmus.com

 2021. április 11. 11:21

A máltai kormány szállodai árengedmények finanszírozásával is támogatja a szigetország turizmusának június 1-jére tervezett újraindulását.

Az első 35 ezer turista, aki az idei nyári szezonra nyaralást foglal le Máltán, akár 200 euró árengedményt kaphat a szállásdíjból foglalásonként – jelentette be Clayton Bartolo, a szigetország turisztikai minisztere április 9-én.

Ehhez a nyaralást tervezőknek legalább három éjszakát kell direktben lefoglalniuk egy máltai hotelben. A Times Malta szerint az árengedmény mértéke hotelkategóriától függ, az ötcsillagos szállodában 200 euró, a négycsillagosban 150 euró a kedvezmény összege, míg a háromcsillagos szállodát választóknak 100 euróval kell kevesebbet fizetniük. A programban részt venni kívánó szállodák és a Máltai Idegenforgalmi Hivatal közösen, fele-fele részben állják az árengedményt.

Málta június 1-jére tervezi a turizmus újraindulását

Fotó: 123rf

A máltai kormány összesen 3,5 millió eurót szán a programra. A projekt egy 20 millió eurós, júniusban induló kampány része, amellyel a kormány a turizmust támogatja.