Hagyományőrző Gasztronómiai Verseny a főiskolán

Forrás: turizmus.com

 2014. december 01. 23:03

A BGF Főiskola Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara (BGF KVIK) és a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület (GKRTE) meghívja Önt 2014. december 10-én, szerdán 09.00 órára a XIII. Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Versenyre.

A megnyitót követően a versennyel egy időben kerül megrendezésre a BGF KVIK és GKRTE közös konferenciája, valamint a GKRTE közgyűlése is.

A Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Versenyre egyes tájegységekre jellemző ételsorokkal, három kategóriában – hagyományőrzők, szakemberek és idén először felsőoktatási hallgatók (a BGF KVIK vendéglátó és szálloda szakirányos hallgatói) – nevezhettek a 3-5 fős csapatok.

A zsűri elnöke Benke László olimpiai bajnok mesterszakács, a zsűri tagjai: Dr. Sándor Dénes, a Budapesti Gazdasági Főiskola docense, ifj. Sulyán Pál mestercukrász, Szabó Pál, a gasztronómia nagykövete, Gombás András, a budapesti Gombás Étterem tulajdonosa, a Magyar Vendéglátók Régiós Szövetségének alapítója, Gundel Gábor gasztronómiai szakértő, Károvits Tamás, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének volt elnöke.

A részletes program: http://www.bgf.hu/kvik , www.gkrte.hu.

Helyszín: Budapesti Gazdasági Főiskola, Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar (V. kerület Alkotmány utca 9-11.)