Hangolódjon a télre Bükfürdőn!

Forrás: turizmus.com

 2017. november 30. 11:42

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum nem csak a meleg nyári hónapokban, de a hűvösebb időben is számtalan szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget kínál.

Az egyedi összetételű gyógyvizéről is ismert, nemrégiben Magyar Brands díjjal jutalmazott fürdőkomplexum a gyógyulni vágyók mellett az élményt keresőket is szolgáltatások széles skálájával várja.

Az őszi, téli hónapok beköszöntével változatos wellness akciókkal találkozhatunk, amelyek tartalmaznak fürdőbelépőt, valamint az aktuális szezonnal harmonizáló masszázst is.

 

A téli kedvezményes ajánlatok közül a „Csokoládés varázslat” fantázianévre keresztelt wellness csomaglehetőséget nyújt mind a gyógy-, mind az élményfürdő használatára, emellett pedig magába foglal egy 30 perces testradíros csokoládé masszázst is.

 

A fürdőben a párokról sem feledkeznek meg, akik kedvesükkel látogatnának el Bükfürdőre. Próbálják ki a „Téli romantika” csomagot, amely tartalmaz két darab gyógy- és élményfürdő napijegyet,valamint a télhez igazán illő narancsos-fahéjas aroma masszázst.

Fotók: CSEPREGI PHOTOGRAPHY

További információ a kedvezményes csomagokról a fürdő honlapján érhető el.

(X)