Bükfürdőn az ősz még színesebb!

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 23. 11:58

Bükfürdő remek hely a kikapcsolódásra vágyóknak – nem csak nyáron. Ősszel is rengeteg kincset rejt magában, a gyógyvízen túl wellnessélménnyel is kecsegtet az idelátogatóknak.

A fürdő mindhárom zónája (Gyógy- és Strandfürdő, Élményfürdő, Szaunavilág) egy-egy lehetőség a lazításra és pihenésre, ráadásul a fürdő wellnesscentrumában különleges masszázsokat is kipróbálhatnak a vendégek.

A Gyógy- és Strandfürdőben fedett és félig fedett gyógyvizes medencékben töltődhetnek fel az idelátogatók. Az Élményfürdőben minden korosztály megtalálja a számára legjobb szórakozási és pihenési lehetőséget, kezdve az élménycsúszdáktól a pezsgőmedencén át a gyermekek nagy kedvencéig, a Cápabarlangig. A szaunázás szerelmeseit exkluzív szaunavilág várja, melyben tepidárium, gőzfürdők, infra- és finn szaunák, aromaszauna, kültéri ördögszauna, Kneipp-medence és jacuzzik hívogatnak a hideg napokon. A különleges szauna felöntéseket profi szaunamesterek tartják, akik különféle illóolajokkal, krémekkel, és aláfestő zenével teszik még különlegesebbé a programokat.

A Medical Wellness Centrum igazi paradicsom a feltöltődésre vágyóknak. Számos masszázs közül lehet választani, ősszel érdemes kipróbálni a mézes és a szőlőmagolajos masszázsokat is. Ráadásul Bükfürdőn most őszi csomagajánlatokkal is várják a vendégeket!

A kedvezményes wellness csomagokról bővebben ITT tájékozódhat.

(x)