HungaryCard 2021: jövőre is megjelenik az élménykártya

Forrás: turizmus.com

 2020. október 29. 13:55

A Hotelinfo Kft. 2021-ben is kiadja a HungaryCardot, amely fizikailag ugyan egy kártya, de a – mai világban elvárható módon – sokkal több van mögötte: egy kedvezmény- és ötletadó turisztikai rendszer.

A koronavírus-járvány okozta lelassulást a Hotelinfo Kft.-nél – több más céghez hasonlóan – arra használták fel, hogy továbbgondolják az 1995 óta létező HungaryCardot. A fejlesztéseket még a járvány előtt tervbe vették, de megvalósításukat felgyorsította a turizmus kényszerű leállása.

Gál Gábor

Fotó: Hotelinfo

Gál Gábor, a kártya fejlesztője elmondta, hogy teljesen megújult a kártya mögötti informatikai rendszer, immár képes QR-kódos és chipes azonosításra, bonyolult jogosultságok kezelésére és korlátlan céges, úgynevezett co-branded kártya kezelésére is.

A vásárlók körében végzett felmérésből kiderült, hogy 85 százalékuk igényli a papír alapú, mintegy 200 oldalas partnerkatalógust, amelyet ennek eredményeként továbbra is kiadnak.

A cég a pandémia ellenére is csupán 10 százalékos visszaesést tapasztalt a kártyaértékesítésben, amit Gál Gábor az idei évben már hetente 25 ezer címre eljutó hírlevelüknek, az erős év eleji céges értékesítésnek, valamint a belföldi turizmus nyári megélénkülésének tud be.

Szavai szerint erősen bíznak a következő évben, ezért december elején ismét megjelentetik a kedvezménykártyát. Bizakodásukra az is okot ad, hogy új partnerek is sorakoznak a kedvezményt adók között,  aki pedig most szeretne csatlakozni, az november 5-ig az info@hotelinfo.hu -ra küldött szándéknyilatkozattal még megteheti – tette hozzá az ügyvezető.