Idén is ingyenes fürdőbelépőt ad a Kumánia a véradóknak

Forrás: turizmus.com

 2022. május 03. 09:52

A Kumánia Gyógy-és Strandfürdő 10. születésnapi rendezvényén, a jubileumhoz kapcsolódó együttműködés jegyében a Magyar Vöröskereszt Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezete számára 2000 darab fürdőbelépőt adományozott, köszönete jeléül az önzetlen véradóknak.

2021. évben indult el az együttműködés, mely sikeresnek bizonyult, így idén ismét folytatódik.  A véradók a kiállítástól számított 12 hónapon belül használhatják fel a tiszteletjegyet a kisújszállási fürdőben – közölte a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő.

„A tavalyi évben nagy sikernek örvendett véradóink körében a fürdőbelépő. Bízunk benne, hogy idén sem lesz ez másképp. Ezen belépők ösztönző jelleggel bírnak véradásaink alkalmával, melyet állandó gyakorisággal, több helyszínen szervezünk folyamatosan a megyében. Véradóink kimondottan kedvelik a Kumánia Gyógy-és Strandfürdőt és annak szolgáltatásait, szívesen látogatnak el a fürdőbe” – mondta Juhász Éva, a Magyar Vöröskereszt Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezetének megyei igazgatója.

Juhász Éva, a Magyar Vöröskereszt Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezetének megyei igazgatója és Kecze Mátyás ügyvezető

Fotó: Kumánia Gyógyfürdő Kft.

A megyében a Vöröskereszt szervezésében évente megközelítőleg tízezer véradásra kerül sor, 3 500-4 000 véradó felajánlásának köszönhetően.

„A Kumániával történő együttműködésen keresztül továbbra is szeretnénk felhívni a figyelmet a véradás fontosságára, mely kampányhoz 2022-től véradások helyszínéül is szolgál fürdőnk. Születésnapi rendezvényünkön is helyet kapott a mindez és a Magyar Vöröskereszt egyéb aktivitásai is jelen voltak. Szeretettel várunk minden véradót 2022-ben fürdőnkben!” – tette hozzá Kecze Mátyás ügyvezető.