Itt vannak az idei Oscar-díjas szaunamesterek

Forrás: turizmus.com

 2015. április 16. 18:39

A Bükfürdői Gyógy- és Élménycentrumban rendezték meg az 5. Szauna Szeánsz® Oscar döntőjét. Az idei nyertes egy budapesti szaunamester lett.

A szervezők nem csak azért választották a bükfürdői létesítmény szaunavilágát helyszínül, mert méltó a rendezvényhez, hanem azért is, mert idén már külföldi versenyzőket is vártak, határon túli vendégekkel együtt. „A nemzetközi verseny miatt, így első alkalommal fontos volt számunkra a határ közelsége" – mondta Ruszkabányai Gitta, a verseny ötletgazdája és szervezője. A külföldi versenyzők Horvátországból, Ausztriából és Csehországból érkeztek.

Az Oscar cím viselője 2015-ben az Aquaworld Budapest fiatal szaunamestere, Szabó Gyula lett (képünkön), aki a nemzetközi összesítettben, illetve hazai megmérettetésen vehette át a legnagyobb Oscar-szobrokat és viselheti egy évig a Szauna Szeánsz® Oscar címet. A második helyen a Kecskeméti Fürdő szaunamestere, Kecskés István végzett, míg a harmadik helyet szintén egy aquaworldos szakember, Bartha Gábor szerezte meg.

A szervezők idén újdonságként elindították az online jegyelővásárlást a szeánszokra. Ez kényelmes és a rendezvény napjain kellemes, nyugodt légkört eredményezett a vendégek számára.