Már letölthető a Szent István Nap megújult mobilapplikációja

Forrás: turizmus.com

 2023. augusztus 09. 15:45

Mától letölthető az ismertebb alkalmazás-áruházak kínálatában a Szent István Nap mobilapplikáció új verziója. Az ingyenes alkalmazásban nemcsak a rendezvénysorozat több száz programjáról találhatunk hasznos információkat, de segítségével például egyéni programtervet is összeállíthatunk.

Több mint húsz helyszínen, a lehető legszínesebb programkínálat fogadja mindazokat, akik az idén is a nemzet fővárosában, Budapesten ünneplik Magyarország születésnapját. Az érdeklődőket a koncertek, hagyományőrző események mellett látványos installációkkal, gasztrokulturális programokkal, kézműves foglalkozásokkal, gyermekrendezvényekkel, továbbá légiparádéval várják a szervezők. E programok között segít eligazodni a Szent István Nap hivatalos mobilalkalmazás, amely működésében és kinézetében egyaránt megújult.

Már elérhető az alkalmazás új verziója

Fotó: szentistvannap.hu

Az ingyenes, ugyanakkor regisztráció nélkül használható applikáció főoldalán az ünnepségsorozattal kapcsolatos aktualitások, értesítések, továbbá a kiemelt programok és ajánlott rendezvényhelyszínek fogadják a felhasználót. A látogatók a programok között típus és dátum alapján is szűrhetnek, ugyanakkor könnyedén lekérhetik az aktuális időponthoz, illetve a tartózkodási helyükhöz legközelebb eső programok listáját.

Továbbra is elérhető és még inkább a felhasználók igényeit szolgálja az alkalmazás Kedvencek menüpontja, amelyben a számunkra kedves programokból könnyedén összeállíthatjuk az egyéni napi programtervünket. Az applikációba integrált térkép és útvonaltervező pedig nemcsak az egyes rendezvényhelyszínek közötti tájékozódást segíti, hanem a felhasználóhoz legközelebbi Szent István Nap pontokat is jelzi, ahol megfizethető áron vásárolhatjuk meg a Kedvezmények menüpont alatt jelzett termékeket.

A Szent István Nap hivatalos alkalmazás mától tölthető le a legnagyobb alkalmazás-áruházakból. Azoknak, akik tavaly is használták az applikációt, elegendő frissíteniük a korábbi verziót.

A látogatók számára további hasznos tájékozódási felület lehet a rendezvénysorozat weboldala, amely továbbra is a szentistvannap.hu címen érhető el.