Árstop lesz a Szent István-napi rendezvényeken

Forrás: turizmus.com

 2023. augusztus 09. 10:28

A Szent István Napra kilátogató vendégek idén is megfizethető áron vásárolhatják meg a kijelölt ételeket és italokat a rendezvényhelyszíneken – tájékoztattak a szervezők.

A költségek meghatározásakor kiemelt szempont volt, hogy a kiskereskedelmi árak legalacsonyabb zónájába essenek, így az ásványvíz, a sör és a perec ára változatlan tavalyhoz képest, a további termékek ára pedig csak minimálisan növekedett, de továbbra is jóval a piaci ár alatt érhetőek el a rendezvény ideje alatt.

A széles termékpaletta és a megfelelő kiszolgálás érdekében a rendezők számos olyan céggel működnek együtt, amelyek tapasztalatban, minőségben és termékpalettában is megfelelnek az elvárásoknak. Ilyen partner a Szentkirályi Ásványvíz, amely az ásványvizet, a Borsodi Sörgyárak Zrt., amely a Szent István Nap sörét biztosítja csapolva és dobozos kiszerelésben, valamint a Pepsi Cola, amely kétféle kólát kínál a rendezvényen. Borból is széles választék lesz elérhető a Kancellár Birtok jóvoltából, míg az évszázadok óta tradicionális vendégváró ital, a pálinka is több ízben lesz kapható a Nobilis Pálinkát gyártó Spirits-68 Kft.-vel kötött partnerség eredményeként.

Több terméket idén is megfizethető áron lehet megvásárolni a büfékben a Szent István-napi rendezvényeken

Fotó: Szent István Nap/Facebook

A Szent István Nap termékeit árusító hivatalos partnereket egy jól látható, Szent István Nap-logóval ellátott matrica különbözteti meg a nem hivatalos partnerektől.

 

Szent István Nap-logós fix áras termékek:

Szentkirályi ásványvíz (szénsavas és szénsavmentes): 190 Ft

Extra dús ásványvíz (1 dl): 99 Ft

Pepsi Cola (0,5 l): 320 Ft

Pepsi Max (0,5 l): 320 Ft

Dobozos Borsodi (0,5 l): 350 Ft

Csapolt Borsodi (0,4 l): 350 Ft

Kancellár bor (1 dl): 220 Ft

Nobilis Irsai pálinka (4 cl): 750 Ft

Pirulo görögdinnye-alma jégkrém (73 ml): 390 Ft

Bécsi perec (kb. 100 gr): 300 Ft

Pogácsa (kb. 80 gr): 275 Ft