Száraz lábas túrák indulnak a miskolctapolcai Barlangfürdőben

Forrás: turizmus.com

 2024. január 06. 16:12

Mint minden januárban, idén is megkezdődnek a szokásos állagmegóvási munkálatok a miskolctapolcai Barlangfürdőben, amely január 8. és 25. között zárva tart.

A zárás előtt, január 6-án még egy utolsó éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket. Az örömfürdőzést a karbantartást követően, január 27-én megismétlik.

Az Aquaterápia január 8-tól szintén zárva tart, azonban január 22-én már újra igénybevehetők lesznek a szolgáltatásai – írja a boon.hu.

És bár mártózás céljából közel 3 hétig nem lehet felkeresni Miskolc közkedvelt fürdőjét, az immár hagyományos szárazlábas túrákat ezúttal is megtartják.

Karbantartási munkák miatt zárva lesz a miskolctapolcai Barlangfürdő január 8. és 25. között

Fotó: Miskolctapolca Barlangfürdő

A 2024. január 19-21. között meghirdetett különleges túrák alkalmával a vendégek idegenvezető kíséretében száraz lábbal járhatják be a barlangrészeket és a víz nélküli medencéket. Bepillantást nyerhetnek a „barlangfalak” mögé, a kazánok és csövek rejtett világába, megnézhetik a Barlangfürdő termálvizét adó kutat, sőt bemehetnek olyan elzárt területekre, még befejezetlen barlangi járatokba is, ahová fürdőző vendégként a hétköznapokban nincs mód.

A túrán való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. 2024. január 8-tól jelentkezés és információ (8:00-16:00 között): +36 70/338-4534.