Négyoldalú megállapodás Miskolc turizmusának fejlesztéséért

Forrás: turizmus.com

 2015. október 05. 16:22

Együttműködési megállapodást írt alá 2015. október 5-én a BAZemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a MIDMAR Nonprofit Kft, a Miskolc és Térsége Turisztikai Egyesület, és a belváros gazdaságfejlesztéséért dolgozó Belvárosi Klaszter.

Az együttműködési megállapodás célja a felek együttműködésének deklarálása Miskolc turisztikai programjainak végrehajtásában, figyelembe véve azt a szaktudást, ami a Kamara, az Egyesület és a Klaszter tagjainál megvan, s azt a humán erőforrást, amelyet a MIDMAR Nonprofit Kft. biztosítani tud a közös célok elérése érdekében.

 

Az együttműködés kiterjed a közös tervezésre, a közös turisztikai márkaépítésre, beleértve a minőségbiztosítás minden szinten való bevezetését, a közös turisztikai marketingakciók kidolgozására és végrehajtására, valamint a közös lobbitevékenységre is a város turisztikai potenciáljának növelése érdekében. A szervezetek által megfogalmazott cél Miskolc vendég- és vendégéjszaka számainak bővítésével, vonzó turisztikai programok és programcsomagok kialakításával elérni, hogy Miskolc – erősítve hazai pozícióit is - bekerüljön a vonzó európai nagyvárosi turisztikai desztinációk közé.