Szaunamaratonon romantikázhatunk a debreceni Aquaticumban

Forrás: turizmus.com

 2022. február 08. 14:32

Profi szaunamesterek irányításával különleges szaunaprogramokon romantikázhatnak Valentin-nap alkalmából azok, akik hétvégén a debreceni Aquaticum fürdőbe látogatnak.

Az Aquaticum Szaunavilága február 12–13. között 14 szaunamesterrel és 28 különleges szaunaprogrammal készül – nem csak szerelmespárok számára. Szombaton és vasárnap egyaránt délelőtt 11 órakor indulnak a felöntések és egészen este 8-ig óránként követik egymást a mesterszaunában, illetve délután a gőzkabinban is. A programokat szakképzett szaunamester vezeti, aki különleges aromák felöntésével segít ellazulni, fokozatosan növeli a kabin páratartalmát, ezáltal a vendégek hőérzetét úgy emeli, hogy zászlója és törölközője segítségével közvetlenül a bőrükre irányítja, ventilálja a forró levegőt. Ettől válik a felöntés sokkal intenzívebb élménnyé, mint a hagyományos szaunázás.

Egy Napindító relax vagy Rock'n Roll? Esetleg egy BonBon vagy Egy kávé Párizsban? Számtalan izgalmasnál izgalmasabb nevű szeánsz várja az érdeklődőket a két nap során.

Különleges szaunaprogramokon romantikázhatnak a párok Valentin-nap alkalmából Debrecenben

Fotó: VisitDebrecen

A szaunaprogramokon térítés ellenében lehet részt venni, a szabad helyek függvényében. A Szaunamaraton részletes programja és a jegyfoglalás részletei ide kattintva olvashatók.