Százféle vodkát kóstolhatunk egy helyen

Forrás: turizmus.com

 2015. március 10. 11:25

Harminc ország százféle vodkafajtája mutatkozik be a The Vodka Show-n március végén Budapesten.

Az Európában egyedülálló sorozat, a The Vodka Show Budapest nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy felsorakoztassa a legnemesebb vodkafajtákat és egy szórakoztató show keretei között együtt ünnepelje a vodkakultúrát az ínyenc közönséggel. Az exkluzív esemény látogatói megismerhetik a világ legtisztább italának történetét, elkészítésének művészetét, gasztronómiai felhasználásának sokszínűséget.

Az eseménynek március 21-én a Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge ad helyet. A szervezők exkluzív föld körüli utazásra invitálják a látogatókat, akik több mint 30 ország 100-féle vodkáját kóstolhatják meg.

Az estre VIP-jegyet váltók egy ötfogásos vodkavacsorát is elfogyaszthatnak, mely az ital szülőhazája, Oroszország jellegzetes ételeit vonultatja fel.

A vendégek szórakoztatásáról divatbemutató, koktélshow, ahol az ország legjobb15 mixere méri össze a tudását, Király Linda, a Frank Sinatra Tribute koncertje és a francia– orosz származású Dj Julian Bardakov gondoskodik. A The Vodka Show magyar állomását később külföldi nagyvárosok követik majd.