Ünnepelje augusztus 20-át egy elegáns hajó fedélzetén!

Forrás: turizmus.com

 2016. augusztus 17. 13:37

Magyarország születésnapja alkalmából a Pannónia Gasztrohajó legénysége különleges programot állított össze változatlan áron, a szokásos meghitt hangulat fenntartásával.

18.30 órai kezdettel a Duna vintage stílusú gyöngyszeme sétahajózásra invitálja az érdeklődőket, hogy egy ötfogásos gasztronómiai élmény után testközelből tekinthessék meg az égi fényjátékot Budapest szívében. Budapest gasztrohajója nem csak a vendégek számára különleges.

Technikai felszereltsége a legmodernebb éttermek konyhájával is felér, így nem csoda, hogy hónapról hónapra más-más étterem szeretné kihasználni a hajó fedélzete adta lehetőségeket. A gasztronómiai utazásért az ismert kreatív séf, Ruprecht László vállal garanciát.

A Pannónia Hajó tökéletes helyszín egyéni és csoportos találkozásokra is, hiszen a felújított belső tér csodálatosan ötvözi a modern eleganciát a régi idők emlékével.


Lépjen a fedélzetre augusztus 20-án és szerezzen örök emléket egy ünnepi éjszakán! A teljes programot és a részletes menüt megtalálja a www.pannoniahajo.hu honlapon. (x)