Ünnepi kedvezmények és ajándékok a Műcsarnokban

Forrás: turizmus.com

 2015. december 04. 16:18

Decemberben felpezsdül az élet a Műcsarnokban: a következő hetekben exkluzív tárlatvezetésekkel és neves meghívott vendégekkel, rendhagyó programokkal, jubileumi ajándékokkal, játékokkal várják az érdeklődőket, és a vidéki látogatóknak is igyekeznek elérhetőbbé tenni a kiállításokat.

Alig több mint egy hónap alatt sok ezren voltak kíváncsiak az idei téli szezon sztárkiállítására, amely Nicolas Schöffer munkáit mutatja be. Decemberben már a tízezredik látogatót köszönthetik. A „jubileumi" vendég ajándékot kap: belépőket a kiállítást kísérő valamennyi programra, katalógusát, ráadásként pedig egy négycsillagos hotelben szállást 2 fő részére egy hétvégére.

December 1-jétől a 10 ezredik látogató érkezéséig ugyancsak ajándékot kap minden nap a 100. látogató: belépőt a kiállításra, valamint egy két főre szóló jegyet egy decemberi-januári szabadon választott kísérőprogramra.
Ugyancsak december 1-jétől minden kedden minden belépő duplát ér, vagyis minden megváltott jeggyel két látogató járhatja végig Nicolas Schöffer kibernetikus szobrait és rendkívüli munkásságát bemutató tárlatot, továbbá Vörösváry Ákos, Malgot István és Csertő Lajos kiállításait.

Decemberben minden Schöffer-album, illetve a Vörösváry Ákos-, Malgot István- és Csertő Lajos-katalógushármas vásárlója belépőjegyet kap ajándékba a kiállításokra, vagy kedvezményt  a katalógusok árából.

A nyitott kapuk szellemében a diákok számára teszik elérhetővé a kiállításokat, így év végéig az előre bejelentkező iskoláscsoportok – létszámtól függetlenül – személyenként 200 forintos belépővel látogathatják a Műcsarnok tárlatait.

Megújult formában, még több információval, képpel, videóval és tartalommal a régi címen (www.mucsarnok.hu) elindult a Műcsarnok új honlapja. Az új weboldalunkat minden nap kiposztoljuk a Facebookon. A posztot megosztók között decemberben két éves bérletet és hetente három belépőt sorsolunk ki. A nyertesek névsorát 2016. január elején hirdetjük ki weboldalunkon.

Január 31-ig az ország egész területéről 50% kedvezménnyel utazhatnak a MÁV belföldi vonalain a Nicolas Schöffer munkáit bemutató kiállításra az érdeklődők. A kedvezmény az oda-vissza útra váltott teljes árú jegyre érvényes, a Műcsarnok pénztárában kapott pecséttel. A jogosultságot a visszaúton ellenőrzik.

December 28-án Jordán Tamás Kossuth és Jászai Mari-díjas színész, rendező a Malgot című kiállításon vezet tárlatot.

A Műcsarnok újra szervezi baráti körét is, a tagok jelentős kedvezményt kapnak és külön programokat tekinthetnek meg, egész évben.