Zenés éjszakai fürdőzés, italo disco és vonósnégyeskoncert a Budapest BonBonon

Forrás: MTI

 2021. augusztus 27. 13:22

Zenés éjszakai fürdőzés a Rudasban, vonósnégyeskoncert a Szemlő-hegyi-barlangban, a Bókay-kertben és a Széchenyi fürdőben kertmozi, Újpesten pedig italo disco is várja az érdeklődőket a Budapest BonBon - kultúrfalatok #2 című programsorozaton péntektől vasárnapig a fővárosban.

A szervezők tájékoztatása szerint a Budapest BonBon célja közelebb hozni a kultúrát és a kerületek lakóit egymáshoz, valamint megismertetni a fővárosiakkal az otthonuktól távolabbi kerületeket és azok szépségeit, zegzugait. A rendezvény 3 napja alatt 23 különleges programon vehet részt a közönség.

Pénteken egyebek mellett BittnerSweet Light szórakoztatja a közönséget a Semmi Extra és Egy Kis Kert vendéglőben, a Kontakt Coffee-ban Zahár Fanni fuvolaművész zenél, a Post Balaton fröccsteraszon a Noémo popformáció lép fel.

bpbonbon

A rendezvény célja, hogy közelebb hozza a kultúrát és a kerületek lakóit egymáshoz

Fotó: Énbudapestem

Szombaton a Rudas Gyógyfürdőben Bartha Márk Lohuma DJ adja a zenét. A Bókay-kert szabadtéri mozijában A kis kedvencek titkos élete című amerikai animációs filmet, vasárnap a Széchenyi Gyógyfürdőben a Yesterday című romantikus musicalt vetítik. A Szemlő-hegyi-barlangban a Trio Passacaglia ad koncertet, a Dandár Gyógyfürdőben pedig az Ábáse jazz-funk zenét játszik.

A Budapest BonBon részletes programja az esemény Facebook-oldalán érhető el.