Találkozzunk február 1-jén este a FEB1 Backstage-ben!

Forrás: turizmus.com

 2021. január 31. 13:45

A koronavírus-járvány miatt, 1993 óta először, nem tudjuk megrendezni február 1-jén a Turizmus Évadnyitó Gálát. Helyette hétfő este egy virtuális találkozásra hívunk minden kedves szakmabelit, ahol bepillantást nyújtunk a rendezvény történetébe, kulisszatitkaiba.

A hagyományosan február 1-jén megrendezett Turizmus Évadnyitó Gála alkalom a szakmai teljesítmények megünneplésére és egyúttal az év egyik leginkább várt networking eseménye a turizmus szereplői számára, immár három évtizede. Rendezvényünket évről évre több mint ezer meghívott vendég tiszteli meg jelenlétével.

De ez az év sem múlhat el „FEB1" nélkül – ahogy mi, szervezők magunk között hívjuk az eseményt, és immár visszajáró vendégeink is csak így emlegetik.

A személyes találkozás helyett hétfő este egy virtuális meglepetés programmal készülünk, amelyet FEB1 BACKSTAGE-nek neveztünk el. Akik akár csak egyszer, akár többször is részt vettek már a turisztikai évadnyitón, azokat nosztalgiázni hívjuk, akik pedig még nem lehettek jelen egyetlen alkalommal sem, azok számára felidézzük az eddigi 28 gálát, és felfedjük a szervezés kulisszatitkait.

Habár ez az esemény nem az élő rendezvény online megfelelője lesz, egy-két olyan elem is felbukkan majd benne, amelyik a valódi gálát idézi. Ezzel a programmal várjuk Önt hétfő este, a műsorvezető Gundel Takács Gábor lesz.

FEB1 BACKSTAGE PROGRAM

2021. február 1., 19.00–20.10

  • A Magyar Turisztikai Ügynökség köszöntője – dr. Guller Zoltán vezérigazgató videóüzenete
  • A FEB1 története
  • Bemutatkozik a FEB1 szervezőcsapata – A Turizmus Kft. 10 munkatársának videóüzenete
  • „Nekem a FEB1…” – 15 szakmabeli videóüzenete – Beszélgetés a szakma 3 képviselőjével: Molnár Judit (OTP Travel), Baldauf Csaba (Kolping Hotel), Kovács László (La Fiesta Party Service)
  • Szavazás – Élő online szavazás Erdei Bálinttal (Cityrama)
  • A TOP50 kiadvány története – Beszélgetés Gál Pál Zoltánnal (Turizmus Kft.)
  • CheckINN Turisztikai Innovációs Verseny – Beszélgetés Princzinger Péterrel (Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány) – A 2020-as verseny díjátadója
  • A FEB1 Backstage támogató partnerei
  • Litkai Gergely humorista műsora

Legyünk idén is együtt február 1-jén este!

A Turizmus Kft. csapata

*

Frissítés:

A MŰSORT YOUTUBE-CSATORNÁNKON TUDJA UTÓLAG MEGNÉZNI >>>