A #PowerOfLiveEvents kezdeményezés kilép a virtuális térből!

Forrás: turizmus.com

 2020. szeptember 03. 11:27

A Budapest Convention Bureau és a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ támogatásával, valamint a szakmai szervezetek (MARESZ, MABEUSZ, MSZÉSZ, MUISZ) együttműködésével egy egész napos élő rendezvénysorozat valósul meg szeptember 10-én.

Az egész napos konferenciára és az esti „Get-Together” eseményekre a szervezők minden olyan turisztikai szakembert várnak, akik fontosnak tartják felhívni a figyelmet az élő események erejére és szükségességére.

A szakmai esemény témája a hazai és nemzetközi piac újjáélesztése, a rendezvények jövője, a biztonságos rendezvényszervezés, valamint nemzetközi trendek és „best practice-ek” bemutatása hazai, illetve nemzetközi vendégelőadókkal.

Az esti órákra két helyszínen két különböző tematikával „Get-Together” programokkal készülnek a kezdeményes életre hívói, ahol kötetlenebb légkörben folytatódhatnak a beszélgetéseket. Ezzel egy időben Budapest ikonikus épületeit, jellegzetes helyszíneit látványosan kék színnel világítják meg.

Dátum: 2020. szeptember 10.

Konferenciahelyszín: Puskás Aréna

Get-Together helyszínek:

  • Szépművészeti Múzeum
  • Március 15. tér

 

Az eseményeken való részvétel ingyenes, azonban előzetes jelentkezéshez kötött. A szakmai konferenciára a regisztráció megnyílt, ami ezen a linken érhető el.

A rendezvény pontos programjáról és a „Get-Together” események részleteiről a kezdeményezés weboldalán és a social média felületeken és hírlevelekben folyamatosan tájékoztatják a szakmát!