Budapest Fashion Nights a Boscolo Budapestben

Szerző: PR

Forrás: turizmus.com

 2015. május 11. 22:37

A divat és a design egy nagyon fontos közös pillért alkot az elegáns Boscolo Budapest és a lehengerlő stílusú divatmárkák között.

Ennek fényében divatbemutató került megrendezésre a szálloda legimpozánsabb konferencia termében, a Romában.  Az esemény jelentős volt abból a szempontból is, hogy szinte napra pontosan 10 éve kezdődött el a Bloom Magyarország által létrehozott divatrendezvény sorozata.

A kifutón olyan tervezői márkák vonultak fel, mint az 1975, az Antony Design, az Art'z Modell, a CAKO, a Celeni, a Daalarna, az Ilinx, Kemenesi, Maison-Marquise by Tóth Bori, Manier, Márton-Végső tervezőpáros, Nagy Ágota Collection, NOS Collection, Szerencsés Gabo és Sziráczky Brigitta. A bemutatóhoz a Frey-Wille biztosította az ékszereket, amely szintén résztvevője volt a 10 évvel ezelőtti első eseményen. A jubileumi est háziasszonya nem más, mint Epres Panni, hazai modell volt, akit már többször is láthattunk végig suhanni a Budapest Fashion Nights kifutóin.

A Budapest Fashion Nights Magyarország úttörőként kezdeményezte a minőségi divatrendezvény sorozatok megrendezését.  A divatestek célja, hogy Magyarországon népszerűsítse a hazai divatkultúrát a divatszakma kiemelkedő képviselőinek segítségével azáltal, hogy bemutatja a divat iránt érdeklődőknek, hogy miért érdemes hazai alkotásokat választani.