Indul a regisztráció a tavaszi-nyári belföldi forgalomélénkítő kampányra

Forrás: turizmus.com

 2019. április 25. 17:37

Az MTÜ országos kommunikációs kampányt tervez 2019 májusától, amelyben szálláshelyek, vendéglátóegységek, fürdők, illetve egyéb turisztikai szolgáltatók és attrakciók aktív közreműködésére is számít.

A kampány célja a belföldi turisztikai forgalom élénkítése, valamint annak bemutatása, hogy Magyarország rengeteg csodát és élményt tartogat a belföldi utazók számára.

Az MTÜ ezúton várja azon magyarországi fürdők, szálláshelyek, éttermek, és egyéb turisztikai attrakciók (például múzeumok, nemzeti parkok, túraszervezők) jelentkezését, amelyek szívesen együttműködnének a belföldi turisztikai forgalom élénkítése céljából.

A kampányhoz csatlakozó szolgáltatókat arra kérjük, hogy 2019. május 6. és augusztus 31. között „Csodás Magyarország” néven speciális ajánlatot hozzanak létre, értékesítsenek és népszerűsítsenek saját csatornáikon keresztül is.

Az MTÜ a partnereket a kampány weboldalán gyűjti össze és teszi közzé kereshető formában (előzetes szűrés után), illetve átfogó, országos kampányában kiemelten népszerűsíti majd a kedvezményes ajánlatokat.

A tavaszi-nyári utazásra ösztönző ajánlat, azaz a „Csodás Magyarország” tartalmát minden partner egyénileg határozza meg és teszi közzé a saját honlapján.

 

Az MTÜ által javasolt ajánlati típusok, kategóriák:

• Kedvezmény biztosítása

• Többletszolgáltatás biztosítása

• Termék ajándék a fogyasztás után

• Újravásárlásra ösztönző kedvezményes ajánlat

Kérjük, hogy a kampányhoz való csatlakozási szándékukat legkésőbb 2019. május 6-ig szíveskedjenek jelezni az EZEN a linken elérhető jelentkezési lap kitöltésével, amely alapján az MTÜ képviselője felveszi Önökkel a kapcsolatot a jelentkezés véglegesítése érdekében.

A kampányhoz való csatlakozás ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Kérjük továbbá leendő együttműködő partnereinket, hogy a tavaszi-nyári kampányhoz kapcsolódó speciális ajánlat nevét a következőek szerint szíveskedjenek használni: „Csodás Magyarország”.

 

További kérdés esetén az alábbi elérhetőségen állunk rendelkezésére: kampany@mtu.gov.hu.

 

(X)

 

 

 

Kérjük továbbá leendő együttműködő partnereinket, hogy a tavaszi-nyári kampányhoz kapcsolódó speciális ajánlat nevét a következőek szerint szíveskedjenek használni: „Csodás Magyarország”.

 

További kérdés esetén az alábbi elérhetőségen állunk rendelkezésére: kampany@mtu.gov.hu

 

Számítunk együttműködésükre a belföldi turizmus fellendítése érdekében!