Osztrák szakmai roadshow – meghosszabbított jelentkezési határidő

Forrás: turizmus.com

 2019. július 16. 10:37

A Magyar Turisztikai Ügynökség 2019. szeptember 16–18. között rendezvénysorozatot hirdet osztrák beutaztatással foglalkozó irodák, szállodák és szolgáltatók részére, leisure szegmensben.

A rendezvény kiváló platformot biztosít az osztrák utazásszervezők és a hazai szolgáltatók ismeretségének bővítésére és hozzásegít a további osztrák beutazó látogatók számának növeléséhez.

Időpontok: A rendezvény minden helyszínen 18 órakor kezdődik, így kérjük 17 órakor legyenek a helyszínen.

  • 2019. szeptember 16. – Bécs, Magyarország Bécsi Nagykövetsége
  • 2019. szeptember 17. – Linz, pontos helyszín még szervezés alatt
  • 2019. szeptember 18. – Graz, pontos helyszín még szervezés alatt

 

Részvételi díj: 340.000 Ft + áfa (kiemelt partnereknek: 170.000 Ft + áfa)

Az összeg tartalmazza: körülbelül 30-40 fő osztrák kiutaztatással foglalkozó és Magyarország iránt érdeklődő osztrák partnernek való bemutatkozás lehetőségét, kapcsolatépítést, cateringet.

Az összeg nem tartalmazza: a szállás- és áruszállítási költségeket (kivéve az ÁSZF-ben meghatározott tételeket), ellátást.

Jelentkezés

Részvételi szándékát kérjük az elektronikusan kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével, legkésőbb 2019. július 17. 18:00 óráig jelezni szíveskedjék. A jelentkezési lapot a business.development@mtu.gov.hu e-mail címre várjuk, jelentkezése csak visszaigazolás után tekinthető elfogadottnak.

Kérdését vagy észrevételét business.development@mtu.gov.hu címen jelezze, szakmai kérdésekkel Farkas Kingát, német és osztrák piacért felelős szakértőt keresse: kinga.farkas@mtu.gov.hu.

A jelentkezési lap letölhető INNEN. (X)