A legmagasabb hátizsákos minősítést kapta két debreceni diákszálló

Forrás: turizmus.com

 2015. november 10. 17:24

A College Hostels lánc tagjaként működő OEC West és Medikus Hostel a besorolásában a legmagasabb, három hátizsákos minősítést nyerte el a debreceni ifjúsági szálláshelyek közül elsőként.

Az ifjúsági szálláshelyek hátizsákos tanúsító védjegyét a Nemzetgazdasági Minisztérium ebben az évben létesítette –a Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetsége által kidolgozott szempontrendszer alapján – azzal a céllal, hogy a megfelelő szakmai nívójú ifjúsági szálláshelyeket kiemelje a többi közül.

Az Egyetemi Klinikák területén, ősfás környezetben elhelyezkedő négyszintes szálló OEC West épületszárnyában 56 egyágyas és 24 kétágyas színvonalasan felszerelt, klimatizált apartman áll a vendégek rendelkezésére, míg a Medikus szárnyban 105 háromágyas szoba található. A lakóegységekhez külön fürdőszoba, televízió, telefon, internetcsatlakozási lehetőség tartozik, az apartmanokban pedig konyhasarkokat is kialakítottak.

Fotó: Medikus Hostel


„Ahhoz, hogy a legmagasabb minősítést elérjük, azon szolgáltatásainkat bővítettük, melyek a szabadidő tartalmas eltöltéséhez nyújtanak segítséget" – emelte ki Gönczi Zsuzsanna, a College Hostels vezérigazgatója. A 24 órás recepció, biztonsági szolgálat, központi széf, mosoda, műfüves sportpálya, ingyenes parkolás és wi-fi mellett új családbarát szolgáltatások jelentek meg: kerékpárkölcsönző és tároló, könyvtársarok, gyerekjátszó valamint homokozó.

Az OEC West és a Medikus Hostel lakóegységeinek egy része a szorgalmi időszakban külföldi orvostanhallgatóknak nyújt szállást, de az apartmanház egész évben fogad egyéni vendégeket is.