Átadták a „mesekastélyt" Tamásipusztán

Forrás: MTI/turizmus.com

 2015. november 20. 19:55

A kastélyszerű épületbe megálmodott, színvonalas gyógyszolgáltatásokra építő, s a családosok igényeit is kiszolgáló hotelt november 20-án adták át Nyíradony-Tamásipusztán, a kétmilliárd forintos beruházást 997 millió forinttal támogatta az Európai Unió.

Az ötszintes gyógyszálló hét hektár területen helyezkedik el, ötven szobával, közte 18 családi lakosztállyal rendelkezik, saját termálkútjuk is van. A gyógyszállóban öt betegágy, két intenzív ágy és 93 rehabilitációs ágy várja a betegeket.

 

A szállodai szolgáltatások mellett szűrővizsgálatokkal, szakrendelésekkel, egynapos sebészeti beavatkozásokkal, valamint az ezekhez kapcsolódó egészségügyi tanácsadással várják a gyógyulni, illetve a pihenni vágyókat - sorolta a szolgáltatásokat a tulajdonos, Boros József. A gyógyszállóban 10 orvosi rendelőt, két műtőt és egy 400 négyzetméteres, gyógyvizes medencét is magába foglaló wellness-részleget alakítottak ki, hat szaunával.

 

A szálloda szomszédságában épülő, hét hektáron elterülő Hókuszpókusz Kalandpark megnyitását november végére ígérte a beruházó.