B terv a munkájukat elveszítő szakmabelieknek

Forrás: turizmus.com

 2020. március 24. 12:15

A rendezvényszervezésre specializálódott Friends Club Hungary Kft. B Terv projekt címmel új kezdeményezést indított, melynek célja, hogy a szektorból kiesett munkavállalók mielőbb találjanak valamilyen alkalmi, áthidaló megoldást megélhetésükre.

A szektorban dolgozó, érintett szereplőként a Friends Club Hungary úgy döntött, hogy próbálnak segíteni "az ágazatban munka nélkül maradt kollégáknak, barátoknak, ismerősöknek, és az ismerősök ismerőseinek".

A Friends Club Hungary csapattal belevágtak egy karitatív kezdeményezésbe, és létrehoztak egy kizárólag társadalmi felelősségvállalás alapú Mozgalmat FRIENDS „B TERV" néven.A helyzetre reagálva, próbálnak munkát találni a szektorban munka nélkül maradt munkavállalóknak, és a nagyon értékes munkaerő túlkínálatot megpróbálják átterelni oda, ahol éppen nagy szükség van rájuk, ezzel megoldva mindkét oldal jelenlegi nagy problémáját – írták a weboldalukon.

 

Létrehoztak egy webes felületet friendshungary.hu címmel. Az oldalon külön munkavállalóknak és külön munkáltatóknak szóló aloldal is található.

Kapcsolódó cikkek

Rendelj magyar sört!

2020. március 23.