Biztató számok a zsámbéki drivingcampen

 2014. május 06. 15:31

Terepjáróval leküzdhető gleccserpatak, 180 fokos visszafordítóban végződő hegyvidéki modul, motoros rántópad várja a vezetéstechnikai tréningre vagy rendezvényre érkező látogatókat a térség turizmusának fellendítését is célul kitűző, zsámbéki drivingcamp Hungary.

„A tavalyi évben 500 egyéni ügyfelet, 133 céges tréninget és 70 rendezvényt bonyolítottunk le létesítményünk területén. Idei szezonunk január 3-án kezdődött, hasonlóan zsúfolt, mint a tavalyi évben" – tájékoztatta szerkesztőségünket Gerebics Zoltán, a helyszín értékesítési igazgatója.

 

A tavalyi év 12 nemzetközi, és közel 60 hazai rendezvénye bizonyítja, hogy a moderne technikát, 20 év nyugat-európai know-how-ját felvonultató oktatási központ nem csak a vezetésben profizmusra törekedőket szolgálja ki. A fogadóépület különtermei, terasza és a pálya többszáz fős rendezvények megtartását teszik lehetővé. Az eseményen részt vevők a vezetéstechnikai ízelítő után izgalmas programokon vehetnek részt: a kínálatban „bolond-autó" vezetés fordított kormányzással, kilinccsel előre közlekedő drift taxi, 90 százalékos (40 fokos) lejtőn leguruló, majd visszatolató terepjáró, mint off-road élményprogram szerepel, vagy a már említett gleccserpatak kínál maradandó élményeket. Helikopter vezetésre, segway-es csapatépítésre, slottingra is van mód.

 

A motoros rántópad kínálta lehetőségekre alapozva idén a motoros szakmát a korábbinál hangsúlyosabban kívánják megszólítani.

A helyszín egyébként március közepén látta vendégül a Magyar Beutaztatók Szövetségét, a Magyar Turizmus Zrt. Budapest-közép-dunavidéki Regionális Marketing Igazgatóságával közös aktivitásokat tervez a térség turizmusának fellendítésére – tudtuk meg Gerebics Zoltántól.