Boldog Új Évet kíván a Magyar Aranykulcs!

Forrás: turizmus.com

 2019. január 10. 15:31

Január 9-én Budapesten, a Halászbástya Étteremben tartotta immár szokásos újévi koccintását a Magyar Szállodaportások Aranykulcs Egyesülete.

A 120 fős eseményre meghívták Szabó Áront is. Az MTÜ szálláshelyekért és vendéglátásért felelős igazgatója köszöntőjében kiemelte, hogy a szállodaportások továbbra is nélkülözhetetlenek, és ha az új idők technikai vívmányait maguk mellé tudják állítani, akkor még inkább azzá válhatnak a vendégélmény fokozásával.

Immár hagyományosan, saját boraival köszöntötte az egyesületet és vendégeit Sződi János, az Avalon Rent a Car ügyvezetője.

Az est folyamán Buday Péter, az Aranykulcs elnöke beszámolt az elmúlt év sikereiről és az idei tervekről. Kiemelte, hogy - hosszú előkészítő és utómunka után - a január 23-i közgyűlésen elfogadásra kerülhet a minden formai követelménynek megfelelő és tartalmában a mai kor szellemét tükröző új alapszabály.

Az elnök köszönetet mondott az egyesület támogatóinak a 2018-ban nyújtott segítségért. Külön megköszönte az eddigi munkát Pánczél Anikónak, aki, 2018-ban elhagyta a szállodaipart és a közgyűlés után nem tölti majd be az elnökségi pénztárnok szerepét.

A képen az Aranykulcs elnöke kollégáival, a Four Seasons képviseletében, balról jobbra: Nagy Balázs, Buday Péter, Mihály Miklós, Czeglédi Balázs

Fotó: Turizmus.com