Első helyezett a szovátai Bradet

Forrás: turizmus.com

 2015. május 14. 15:56

Május elején 8. alkalommal került megrendezésre a romániai szállodaipar egyik legfontosabb díjátadó eseménye, a TopHotel Turizmus és Szabadidő Befektetés Konferencia, melynek idén a bukaresti Marriott Hotel adott otthont.

A konferencián jeles szakemberek, helyi hatóságok képviselői, illetve a román piac legnagyobb nemzetközi márkái képviseltették magukat, ahol megismerkedhettek az új üzleti lehetőségekkel, valamint a vendéglátó- és a szállodaipar legfontosabb változásaival.

Az eseményen egy díjátadó gálával egybekötött ünnepségen díjazták a szállodaipar legjobbjait, különböző kategóriákba sorolva a döntősöket, mint például a legjobb 5 csillagos szálloda, a legjobb modern szálloda, az év legjobb konferencia helyszíne, vagy az év legnépszerűbb szállodája kategóriákban.

A Danubius Health Spa Resort Bradet az év beruházása kategóriában első helyezést ért el, maga mögé utasítva olyan neves szállodákat, mint az Athénée Palace Hilton, vagy a Riserva Wine Spa Ramada. A díjazást online szavazás és szakmai zsűrizés előzte meg. A zsűritagok között a román turizmus megbecsült szakemberei voltak jelen.