Eltörölte a Vodafone a roamingdíjakat

Forrás: turizmus.com

 2015. április 01. 17:29

Április 1-jétől a Vodafone Magyarország átalakította lakossági és üzleti Red csomagjait, és eltörölte az európai roamingdíjakat.

Április elsejétől a Vodafone Magyarország előfizetői elsőként Európa-szerte ugyanúgy tudják használni új lakossági és üzleti Red EU csomagjaikat hívások kezdeményezéséhez és adatkeretük felhasználásához, mintha otthon lennének, minden pluszköltség nélkül. Ezen túlmenően, az új Világjegy szolgáltatás segítségével Európán kívül – a legnépszerűbb amerikai, afrikai és ázsiai országokban – is élvezni tudják a korlátlan hazai hívás- és üzenetküldés lehetőségét, valamint adatkeretük felhasználását, fix napidíj ellenében, pontosan ugyanúgy, mint a már korábban is meglévő Európa Napijegy esetében.

A Red EU Roaming szolgáltatással a Vodafone változatlanul 9990 forintos havidíjtól nyújt korlátlan belföldi beszélgetést és üzenetküldési lehetőséget előfizetői számára, és korlátlan hazatelefonálási lehetőséget az Európai Unióból, valamint Izlandról, Liechtensteinből, Norvégiából, Svájcból és Törökországból.

A cég kínálatában továbbra is minden előfizetéses lakossági és vállalati ügyfél számára elérhető marad az Európa Napijegy, ennek mintájára pedig április 1-jétől bevezeti a Világjegyet, amellyel Afrika, Amerika és Ázsia több országából is hazai perc- és SMS-díjjal lehet hazatelefonálni vagy -üzenni, és a hazai adatkerettel lehet internetezni. A Világjegy használata Afrikában (Dél-afrikai Köztársaság; Egyiptom; Ghána, Katar, Tanzániai Egyesült Köztársaság; Kongói Köztársaság; Lesothoi Királyság; Mozambiki Köztársaság) és Amerikában (Egyesült Államok, Kanada, Mexikó) egyaránt napi 1990 forintba kerül, míg Ázsiában (Ausztrália, Dél-Korea, Fülöp-szigetek, Hongkong, India, Indonézia, Japán, Kambodzsa, Kína, Malajzia, Srí Lanka, Szingapúr, Tajvan, Thaiföld, Új-Zéland) napi 2990 forintba.