Everguest KÜLÖNSZÁM május 13.

Forrás: turizmus.com

 2024. január 01. 00:00

 

Már külföldön is imádják a magyar AI szoftvert

Az Everguest Intelligence nem csupán egy újabb alkalmazás a sok közül a turizmus és a vendéglátás számára; ez egy teljes körű megoldás, amely átalakítja az üzleti folyamatokat, és jelentősen javítja a felhasználói és vendégélményt is. Ezeket az előnyöket már számos magyarországi szálláshely élvezheti, de az elmúlt hónapokban európai láncok is belekóstolhattak ebbe az újdonságba.

A bécsi és barcelonai bemutatkozás nagy sikert aratott és előrevetítette azt a potenciált, amelyet a szoftver az iparág számára hordoz. A barcelonai eseménynek köszönhetően több mint 30 nemzetközi, szállodákat üzemeltető európai management group iratkozott fel az Everguest Intelligence felhasználási jogára.

Belán Miklósaz Everguest alapító-ügyvezetője inspiráló és felemelő előadást tartott a bécsi HOTCO-n a mesterséges intelligencia lehetőségeiről

Fotó: Everguest

Az Everguest Intelligence a mesterséges intelligencián alapul, és olyan eredményeket képes felmutatni, amely a nemzetközi technológiai piacon is páratlan és pusztán emberi munkavégzéssel elképzelhetetlen lenne. A segítségével egyszerűbbé és hatékonyabbá válik a munkavégzés, időt spórol a mindennapokban, segít a tudatosabb döntések meghozatalában, és még a versenytársak is nyomon követhetők vele. Az Everguest Intelligence korai felhasználói behozhatatlan versenyelőnyre tesznek szert.

A barcelonai szakmai fórumon is sikerrel mutatkozott be az Everguest. Balról jobbra: Misóka Laura Chief Operating Officer, Belán Miklós alapító ügyvezető és Gondos Kitti Head of Reputation

Fotó: Everguest

Hamarosan pedig a magyar szakmai közönség is testközelből megismerheti ezeket az előnyöket az Everguest exkluzív premier eseményén, amelyet május 23-án tartanak Budapesten. Ezen az eseményen már minden részleteket elárulnak az Everguest Intelligence-ről, aki pedig szeretne, az akár személyre szabott, egyéni bemutatót is kaphat a szoftverről. Az esemény regisztrációhoz kötött, ami az alábbi linken pár kattintással elérhető!

(X)