Floewater, a tökéletes választás

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. április 18. 10:00

A Floewater a mindenki számára rendelkezésre álló vezetékes víz egyszerűségét, elérhetőségét és környezeti előnyeit kombinálja a legjobb minőségű víz tisztaságával.

Innovatív technológiájának köszönhetően mindig megbízható, prémium minőségű, jó ízű, tiszta és friss vizet biztosít. A Floewater a világon egyedülálló FibredyneTM II szénszűrő technológiát alkalmazza a víz tisztítása során: képes kiszűrni a vízvezetékrendszerben megtalálható legkisebb anyagokat is, miközben megőrzi a vízben lévő értékes oldott ásványi anyag tartalmat, tehát amellett, hogy egy környezetbarát megoldás, az egészséges folyadékbevitelhez is tökéletes választás.

 

Nem véletlen, hogy a Floewater az éttermek és szállodák mellett már irodaházakban is elérhető, hiszen a munkahelyi környezetben is egyre fontosabb a tudatos, fenntartható működés. A vendéglátóegységek hatékonyan támogathatják a raktározási, logisztikai folyamataikat is a Floewaterrel, hiszen így bármikor elérhető a prémium minőségű víz, nem kell figyelni a raktárkészleteket. Nem mellesleg a kávék, koktélok, limonádék és a fröccsök készítéséhez is fontos a kiváló minőségű víz, amiatt a lényeges szempont miatt is választja egyre több vendéglátóegység ezt az innovatív technológiát.


A szemet gyönyörködtető szervírozáshoz a 750 ml-es Floewateres üvegek mellett immáron kisebb, 350 ml-es palackot is választhatunk, illetve igényelhető BarGun, vagyis bárpisztoly beszerelése is, a maximális kényelem érdekében.

További információért kattintson IDE

(X)