Hotelbloggert keres a Caramell

Forrás: turizmus.com

 2016. október 05. 19:31

Ha szeretsz utazni és élményeket gyűjteni, érdekel egy holisztikus szálloda világa, és tudod, mitől izgalmas egy blogposzt, jelentkezz!

Hajtsd végre kreatívan a próbafeladatot, küldd el nekünk, és merülj el Magyarország legteljesebb szolgáltatáscsomagot kínáló élmény-, welness- és konferenciaközpontjának világában! Az újjászülető bükfürdői Caramell Premium Resort****superior hotelbloggert keres most induló blogjához.

A feladat: a resort életének, színes mindennapjainak feldolgozása könnyed hangvételben, egy éven keresztül havonta öt-hat posztban, amelyhez egy éven keresztül minden hónapban 3 éjszaka szállodai tartózkodást biztosítunk két főre, félpanziós ellátással, és az előre egyeztetett szolgáltatások térítésmentes használatát. Mi az, amit a legérdekesebbnek találsz? Miért ajánlanád másnak? Mit látsz, mit hallasz, mit eszel? Melyik szolgáltatás kihagyhatatlan? Mi az, ami meglepett? Mi az, ami szokatlan, de érdekes volt a számodra? Feladat továbbá kis Gourangáról, a resort kabalacicájáról szóló blogoldal vezetése, előre egyeztetett gyakorisággal, szintén egy éven keresztül.

Olyan lelkes bloggerek jelentkezését várjuk, akik

  • új, különleges élményekre vágynak
  • szeretnek utazni
  • érdeklődnek a holisztika és az ayurvedikus módszerek iránt
  • tudják, mitől lesz izgalmas egy blogposzt
  • rendelkeznek annyi szabadidővel munkájuk, tanulmányaik mellett, hogy havonta néhány napot Bükfürdőn töltsenek
  • lelkesek, elhivatottak.

Amit cserébe adunk:

  • egy éven át havonta 4 nap/3 éjszaka tartózkodás a Caramell Premium Resortban, az előre egyeztetett szolgáltatások igénybevétele mellett
  • lehetőség kötetlen, otthoni munkavégzésre előre egyeztetett bejegyzéstervezet alapján
  • fejlődési lehetőség az online média, a kommunikáció és a marketing területén
  • kapcsolatépítés és tapasztalatszerzés a szállodai szakmában: a napi rutintól a rendezvényeken át a kalandpálya működtetéséig.

A próbafeladat:

  1. A Caramell Premium Resort új szlogenje: „a teljesség harmóniája”. Írj könnyed, közvetlen hangvételű blogposztot az alábbi témában: „Holisztika mindenkinek – mit is jelent a teljesség harmóniája?” (kb. 1500 karakter).
  2. Keress Gourangáról, szállodánk kabalacicájáról vagy kalandpályánkról, a Kristály Toronyról egy fotót az interneten, adj neki figyelemfelkeltő címét, és írj hozzá néhány soros szöveget!

Jelentkezésedet 2016. november 10-ig várjuk a hotelblogger@caramell.hu e-mail címen.

A győztest a Caramell Premium Resort****superior ünnepélyes megnyitóján hirdetjük ki, és mutatjuk be a szakma és a sajtó képviselőinek.

Munkavégzés: 2016. december 1. – 2017. december 1.

Jelentkezésedhez csatold önéletrajzodat és rövid motivációs leveledet, továbbá a próbafeladat megoldását. (x)